NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Professionele hulp bij psychische klachten bij deze psycholoog in Breda

Heeft u last van psychische klachten? Heeft u bijvoorbeeld een laag zelfbeeld, een burn-out of angstklachten? Dat is natuurlijk heel vervelend en het is begrijpelijk dat u hulp wilt om deze klachten aan te pakken. Uiteraard wilt u wel professionele en persoonlijk hulp, want u wilt goed geholpen worden en zich echt gehoord voelen. Daarom is Floor van den Eijnden, een psycholoog in Breda, een echte aanrader. Zij gaat persoonlijk met u in gesprek en luistert goed naar uw verhaal. Ze stelt de oorzaak van de klachten vast en stelt vervolgens een passend behandelplan op. Hiermee gaat u aan de slag, waardoor uw klachten hoogstwaarschijnlijk verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig

Heeft u interesse? Dan kun u een intakegesprek aanvragen bij deze psycholoog in Breda. Dit gesprek dient als oriëntatie voor uzelf en de psycholoog. Op basis van dit gesprek bepaalt ze of en hoe ze u kan helpen. Vervolgens wordt het behandelplan opgesteld en hierbij wordt de volgende regel in acht genomen: ‘zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig’. Uw behandeling duurt dus nooit langer dan noodzakelijk, waardoor u en uw zorgverzekering niet met onnodig veel kosten geconfronteerd worden. De behandeling duurt echter wel zo lang als noodzakelijk om u optimaal te helpen.

De juiste therapie voor u

Floor van den Eijnden in gespecialiseerd in verschillende soorten therapie. Ze kan bijvoorbeeld schematherapie en cognitieve gedragstherapie voor u verzorgen. Welke therapie voor u het meest geschikt is, wordt bepaald tijdens het intakegesprek.

Twijfel niet langer en maak een afspraak

Als u niet goed in uw vel zit, heeft u recht op professionele hulp. Twijfel dus niet en neem contact op met deze ervaren psycholoog van Psychologiepraktijk Floor in Breda. U kunt u op de website van de praktijk aanmelden of telefonisch contact opnemen. U wordt zo snel mogelijk geholpen.