NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Een spannend zondagmiddag uitje in western thema

Bent u van plan om een spannend zondagmiddag uitje te organiseren voor uw gezin of familie? En zou het leuk zijn als u aansluitend ook een overnachting kunt boeken? Voor een spannend uitje met het gezin zijn er verschillende mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een uitje in een western thema te organiseren? Vooral bij kinderen spreekt het western thema meteen tot de verbeelding, maar ook voor volwassenen zijn er in dit thema tal van leuke activiteiten te bedenken. Bij De Westernboerderij kunt u verschillende leuke westernarrangementen boeken met activiteiten die geschikt zijn voor volwassenen en kinderen. Bovendien biedt deze locatie ook de mogelijkheid om een groepsaccommodatie in Didam te boeken. U kunt hier namelijk overnachten in de natuur, in een echte indianentipi. 

Een leuk zondagmiddag uitje in western thema en daarna overnachten in een tipi

Deze evenementenboerderij biedt veel leuke activiteiten en arrangementen in het western thema voor het hele gezin. U kunt bijvoorbeeld voor de Western Fun Zeskamp kiezen, het zondagmiddag familiearrangement boeken, of het complete westernarrangement reserveren met spannende spelletjes, zoals hoefijzerwerpen en rodeorijden. Als u bijvoorbeeld voor het westernarrangement kiest, dan begint de middag met koffie of thee en een huisgebakken muffin. Het arrangement wordt aan het einde van de middag afgesloten met een onbeperkt western grillbuffet. Na de maaltijd kunt u dus ook overnachten in een tipi met de groepsaccommodatie in regio Didam van De Westernboerderij. Deze indianententen zijn voorzien van moderne gemakken, zoals verwarming en koelkast zodat u comfortabel de nacht kunt doorbrengen.

Een groepsaccommodatie in Didam of een zondagmiddag uitje boeken in western stijl 

Wilt u een groepsaccommodatie in Didam boeken en overnachten in een tipi of wilt u een arrangement boeken voor een zondagmiddag uitje met de familie? Dan kunt u contact opnemen met De Westernboerderij via hun website. Of u nu alleen komt voor een zondagmiddag uitje of u blijft overnachten, het wordt vast een onvergetelijke ervaring.