NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Uw nieuwe smoking kopen bij een winkel die weet wat stijl is

Een smoking kopen doet u vast niet met regelmaat. Maar als u het doet, dan wilt u een mooi pak dat goed zit en waar u zich prettig in voelt. Vooral mannen die niet vaak een pak dragen voelen zich al snel ongemakkelijk. Maar bedenk dat u er wel tiptop uitziet als u een smoking draagt. Gaat u een smoking kopen, koop dan ook meteen een mooi smoking overhemd, een vlinderdas en bijpassende sokken en schoenen. Onder een smoking draagt u altijd zwarte sokken en schoenen. De vlinderdas is zwart of wit, tenzij u met een andere kleur een statement wilt maken. Bij een vrolijke gelegenheid kan een gekleurde vlinderdas bijvoorbeeld prima.

Uw trouwpak koopt u bij een goede herenmodezaak

Als uw trouwdag aanstaande is dan wilt u er natuurlijk goed uitzien. U kunt uw trouwpak kopen bij Black Tie Gelegenheidskleding in ’s-Hertogenbosch. Zij hebben een uitgebreid assortiment met voor elke man wat wils. Ook voor ieder budget kunt u hier een trouwpak kopen. Ook met een minder hoog budget kunt u er op en top verzorgd uitzien. Een trouwpak bestaat uit een pantalon, vest en colbert. Hierbij koopt u een bijpassend overhemd, stropdas of vlinderdas en natuurlijk bijpassende schoenen. Als de bruid wit draagt dan past daar iedere kleur bij. Draagt zij een jurk in een andere kleur dan kunt u de kleuren beter vooraf afstemmen om een mismatch te voorkomen.

Een pak van topkwaliteit voor een goede prijs

Bij Black Tie Gelegenheidskleding in ’s-Hertogenbosch kunt u terecht als u een nette smoking wilt kopen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en verschillende modellen. Wilt u een trouwpak kopen? Dan bent zit u zeker goed bij deze specialisten. Een ruim assortiment pakken van bekende merken wachten op u. Als u vooraf een afspraak maakt dan staat er een verkoper voor u klaar die alle tijd voor u heeft om u te helpen een goede keuze te maken.