NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Na uw pensioen aan de slag als productiemedewerker Gelderland voor extra bijverdiensten

Wist u dat u een leuke extra kunt verdienen als u na uw pensioen weer aan het werk gaat, bijvoorbeeld als klusjesman of productiemedewerker in Gelderland? Als stilzitten niets voor u is, dan ziet u het waarschijnlijk niet zitten om nu uw pensioen niets meer te doen. Gelukkig hoeft dat niet want er zijn veel leuke vacatures te vinden voor senioren. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar het vacatureaanbod van Gelderland65plus, een uitzendbureau wat gespecialiseerd is in vacatures voor senioren. U kunt in hun bestand vacatures vinden voor verschillende opleidingsniveaus en interessegebieden. Deze vacatures die specifiek gericht zijn op 65-plussers bieden een nieuwe uitdaging voor als u weer aan het werk wilt en kunnen een hele nieuwe invulling geven aan uw gepensioneerde leven.

Waarom het interessant is om als 65-plusser bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland weer aan de slag te gaan

Het kan om een aantal redenen interessant zijn om na uw 65ste weer aan het werk te gaan, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland. De belangrijkste reden is het financiële voordeel wat u kunt krijgen als u na uw pensioen weer gaat werken. Nadat u 65 bent geworden, hoeft u geen sociale premies meer af te dragen, wat resulteert in een hoger nettoloon. En wat u extra verdient, heeft geen invloed op de hoogte van uw pensioen of uw AOW, want u kunt ongelimiteerd bijverdienen. Nog een voordeel is dat u iets te doen hebt en totaal ander werk kan gaan doen dan wat u eerder heeft gedaan. Het senioren uitzendbureau kan u helpen om een geschikte baan te vinden en u adviseren bij alle financiële en arbeidsrechtelijke kwesties.

Solliciteer op 65plus vacatures als productiemedewerker in Gelderland

Bent u na uw pensioen toe aan een nieuwe uitdaging en zou u graag wat extra willen bijverdienen, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland? Kijk dan op de website van het uitzendbureau voor senioren Gelderland65plus. Er zijn nog genoeg mogelijkheden als u de 65 bent gepasseerd, achter de geraniums zitten kan altijd nog. 

https://gelderland65plus.nl/