NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Slaapkamer met tweepersoonsbed spiegel ideeën

Slaapkamer met tweepersoonsbed spiegel ideeën 

1. BREEK PATRONEN MET EEN SLIM SPIEGEL ROND
Een mooie, sierlijke, of een chique design spiegel rond is precies het ding om een kamer te laten zingen. Gebruik het stuk om een vleugje glam aan de kamer toe te voegen. Een knap stuk kan ook worden gebruikt om een behang- of verfpatroon in een grote slaapkamer te doorbreken, zodat de kamer er niet te gesloten uitziet.

2. KIES EEN RONDE HORIZONTALE SPIEGEL OM HET UITZICHT TE WEERSPIEGELEN
Een ronde en horizontale spiegel geeft niet alleen een interessante nieuwe dimensie aan je interieur, maar versterkt ook het gevoel van ruimte en zelfs uitzicht. Plaats hem naast een raam, of tweepersoonsbed en creëer een illusie van diepte, alsof de kamer verder reikt dan de vierkante meters. Als u in de buurt van een tuin of een meer verblijft, kunt u het uitzicht versterken met een grote spiegel rond die het landschap buiten steeds weerspiegelt. Spiegels leggen het lopende drama buiten visueel vast of kunnen het gevoel van ruimte verdubbelen.

3. OF GEBRUIKEN OM HET BESTE UITZICHT BINNENSHUIS TE WEERSPIEGELEN
Natuurlijk is het een geweldig idee om met behulp van de spiegel rond de buitenkant naar binnen te halen, maar wat gebeurt er als je binnen mooier bent dan buiten? Verdubbel het uitzicht van uw luxe tweepersoonsbed slaapkamer met een hoge, vrijstaande spiegel rond tegenover de beste delen van uw kamer. Bovendien kunt u hem altijd verplaatsen om de look op te frissen en meenemen als u verhuist. Een spiegel over de volle lengte in de slaapkamer is ook een praktische keuze om je look te controleren en kleren te passen, maar hij kan de kamer ook aantrekkelijker maken. Je kunt er lichtjes omheen hangen om de spiegel een grillig tintje te geven.

4. INSTALLEER EEN BEDSPIEGEL OM HET LICHT TE VERGROTEN
Een goed verlichte ruimte is essentieel voor een goede slaapkamer Feng Shui. Als je niet meer armaturen of lampen wilt toevoegen, kan een spiegel naast het tweepersoonsbed, grenzend aan een raam al het werk doen. Het zal de kamer zonniger doen aanvoelen en ook een geweldig decoratief element toevoegen aan je slaapkamerinrichting. Er zijn verschillende voordelen aan een spiegel in de slaapkamer. Het plaatsen van een spiegel in de slaapkamer kan de illusie van ruimte geven. Ook kan een spiegel met een ingewikkelde lijst de uitstraling van de kamer verbeteren en deze gezelliger maken. Als het bed loodrecht op een raam staat, kan het plaatsen van een spiegel ernaast meer licht in de kamer brengen. Dit bespaart u geld op uw energierekening omdat u overdag geen kunstlicht hoeft te gebruiken.

5. VERRUIL EEN KUNSTWERK VOOR EEN SPIEGEL ROND BOVEN HET HOOFDEINDE
Elke slaapkamer kan doen met kunstwerken voor extra kleur, design en patroon. Maar in kleine of vrije slaapkamers, waar de ruimte en het budget beperkt zijn, kan een spiegel rond dienen als kunstwerk en de ruimte boven het hoofdeinde opvullen. Voor een extra designtoets kunt u twee of drie spiegels installeren en een prachtig tafereel creëren. Wanneer u een spiegel rond boven het hoofdeinde plaatst, kies dan niet voor een vierkant ontwerp, want dat voelt te hoekig en chirurgisch aan. Kies in plaats daarvan voor vormen met een beetje ronding voor wat visuele interesse in een slaapkamerruimte.

6. GEBRUIK EEN SPIEGEL BOVEN EEN SLAAPKAMERDRESSOIR
Nu thuiswerken nog steeds populair is, is het niet langer fronsend om een kleine studeerkamer in de slaapkamer te hebben. En als je een kleine slaapkamer hebt, dan kan het plaatsen van een spiegel in de studieruimte deze ruimte multifunctioneel maken, waar je kunt werken en je kunt klaarmaken. Als een mini-kantoor slaapkamer dressoir! Gebruik de tafel om overdag de laptop op te bergen en ’s avonds je make-upspullen. Kies interessante, organische of ongewone vormen om deze ruimte leuk en uniek te maken, en op subtiele wijze een aparte zone in de kamer te creëren. Als u op creatief gebied werkt, kan een gekke spiegel een werkplek creëren die uw werk weerspiegelt. Bovendien is het altijd leuk om een spiegel rond te hebben om de verschijningen te controleren vlak voor een zoomgesprek! 

7. GEBRUIK IN EEN KAMER ZONDER RAMEN EEN SPIEGEL OM DE ILLUSIE VAN EEN RAAM TE CREËREN.
Als je in een klein appartement woont, is de kans groot dat je slaapkamer een klein of helemaal geen raam heeft. In dat geval kan een spiegel een wereld van verschil maken. Kies een groot ontwerp en plaats het tegenover of naast het tweepersoonsbed om de kamer zo licht mogelijk te maken en zelfs de illusie van een raam te wekken.
Voor een minimalistische slaapkamer kiest u voor kaderloze spiegels die eruitzien alsof ze deel uitmaken van de kamer en een naadloos effect creëren. U kunt ook kiezen voor een spiegel rond. Dit geeft een authentiek effect. Een spiegel tussen twee ramen plaatsen kan het oog doen geloven dat er nog een raam is. Deze truc kan werken als u de kamer een gevoel van meer openheid wilt geven. Een spiegel moet tegenover of naast een raam worden geplaatst om het licht in een kleine slaapkamer te weerkaatsen. Dit geeft de kamer de illusie van meer ruimte en een lichtere ruimte. Spiegels kunnen boven nachtkastjes of boven dressoirs worden geplaatst, ongeacht de grootte van de kamer.

8. BRENG EEN VINTAGE DESIGN IN OM JE KAMER EEN OUDERWETSE UITSTRALING TE GEVEN
Gebruik dit decorstuk om een statement te maken. Kies een verguld, sierlijk, vintage stuk en creëer een grootse en glamoureuze slaapkamer. Zo wordt de spiegel rond een decoratief element in plaats van een louter praktisch element, maar heeft hij dezelfde proporties als een gewone spiegel. Bovendien zal de gouden spiegellijst uw kamer een beetje glitter geven en hem rijker en smaakvoller doen lijken. Als u van het uiterlijk van goud houdt, kunt u zelfs overwegen het plafond van uw slaapkamer te voorzien van bladgoud om het effect te evenaren. Plaats deze spiegel op een belangrijke plaats in de kamer, zodat hij meteen te zien is als u de ruimte binnenkomt. Boven het tweepersoonsbed of er recht tegenover zou ideaal zijn.

tweepersoonsbed