NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

LED werkplaatsverlichting voor energiebesparing

Zoekt u naar oplossingen om energie te besparen op uw werkplaats? Dan is overstappen op LED werkplaatsverlichting een goede stap. LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar ook zeer duurzaam zodat het lang meegaat. Daarbij is LED verlichting er in vele soorten en maten, voor elke werkplaats. Maar LED lampen zijn niet alleen geschikt als werkplaatsverlichting. Ook voor kantoorruimten, winkels, showrooms, horeca en magazijnen is er de ideale LED verlichting. In combinatie met de juiste armaturen zijn LED lampen bestand tegen vocht of extreme temperaturen. Zo kunnen ze in diverse branches toegepast worden.

LED specialist

Om te weten welke LED verlichting het meest geschikt is voor uw ruimte, kunt u het beste een LED specialist inschakelen. Hiervoor kunt u terecht bij LED Design Holland. Wij hebben verstand van alles wat met LED verlichting te maken heeft en we hebben alle soorten en maten LED lampen voor u. Of het nu gaat om verlichting voor op grotere hoogten, of lampen die hittebestendig moeten zijn. Van praktische verlichting tot sfeerverlichting, bij LED Design Holland zit u goed. Wij komen graag eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we een lichtplan op maat maken, zodat de ruimte optimaal verlicht wordt.

Alles geregeld, van A tot Z

U kunt erop rekenen dat wij alles voor u regelen als het gaat om LED verlichting. We denken met u mee over hoe u optimaal kunt besparen en over hoe de ruimte het beste verlicht kan worden. Hierbij houden we ook rekening met veiligheid en Arbo regelgeving. Heeft u recht op subsidie? Ook daar zorgen we voor. En natuurlijk kunt u op ons rekenen als het gaat om een professionele installatie van de verlichting. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.

https://www.leddesignholland.nl