NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van Havaianas Slippers

Iedereen kent ze wel, de Havaianas slippers. Vooral een de stranden een slipper die veelvuldig voorkomt. Dat de Havaianas slippers zo populair zijn is niet voor niks. De slippers hebben veel voordelen, waardoor veel mensen toch al snel voor Havaianas kiezen. Maar wat zijn die voordelen dan precies? Lees snel verder als je daar graag achter wilt komen!

 

De teenslippers van het populaire Braziliaanse merk is verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en modellen. Het draagcomfort en de opvallende kleuren maken de slippers ontzettend populair. Ze zullen ook bij een hele hoop mensen in de kast te vinden zijn.

 

De Havaianas slippers zijn vooral perfect voor lekkere stranddagen. Je kan ze makkelijk uittrekken als je ze uit wilt doen als je op het zand loopt en doordat ze zo ontzettend licht zijn zijn ze ook makkelijk te dragen. Daarnaast kan je ze makkelijk uitkloppen en zal er niet zo snel allemaal zand op blijven liggen. Scheelt thuis ook weer een keer stofzuigen!

 

Verder kunnen de slippers goed tegen water en lopen de slipper ontzettend comfortabel. Het is dus ook geen probleem om vanaf het strand even het terras op te duiken. Al met al zijn de Havaianas zeer geschikt voor een dagje naar het strand.

 

Naast alle punten die hierboven genoemd zijn, zijn de Havaianas voor zowel mannen als voor vrouwen te koop. Er zit een klein verschil in de modellen voor de mannen en vrouwen. Het vrouwenmodel heeft een wat smallere band over de voet en ook de pasvorm is ook iets smaller dan het mannenmodel. De slippers voor mannen en vrouwen zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. 

 

Ook voor kinderen en baby’s zijn er Havaianas slipper te koop. Wil je graag een matchende outfit met je kind, dan moet je ook dezelfde slippers hebben. Als je kiest voor Havaianas teenslippers dan kan dat. Leuke slippers in dezelfde kleur als papa. Voor de allerkleinsten hebben de slippertje hielbandjes waardoor ze er goed op kunnen lopen en ze niet heel snel uit gaan.

 

Als we het even kort samenvatten kunnen we tot de conclusie komen dat de Havaianas slippers ideaal zijn voor de zomer. Of je nu graag naar het strand gaat of niet. Voor iedereen is een Havaianas te vinden die bij hem of haar past.

 

https://slippers.nl/