NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Zorg voor een goede onderlaag onder straatwerk met drainage mortel

Bent u van plan om een terras aan te leggen in uw tuin? Of wilt u ander straatwerk aanleggen, zoals een tuinpad? In beide gevallen is het belangrijk om voor een goede ondergrond te zorgen. Op die manier voorkomt u namelijk dat het straatwerk al snel gaat verzakken. Maar stabiliteit is niet het enige waar u op moet letten voor de ondergrond onder uw straatwerk. Het is ook belangrijk dat de laag waterdoorlatend is, want anders krijgt u te maken met afwateringsproblemen. Dit kan er ’s winters bijvoorbeeld voor zorgen dat uw straatstenen kapotvriezen. Met zware regenval krijgt u grote plassen in uw tuin en ook dat is iets wat u natuurlijk liever voorkomt. Gelukkig is er een manier om een stevige ondergrond aan te leggen die ook goed waterdoorlatend is. Door te kiezen voor drainage mortel. 

Deze mortelsoort biedt het beste van twee werelden

U vraagt zich misschien af waarom drainage mortel zo’n goede keuze is. Het antwoord hierop is simpel: omdat het een mix is van fijne split en cement die de beste eigenschappen van deze materialen combineert. Dankzij het split, is de laag waterdoorlatend, terwijl het cement de nodige stevigheid biedt. Met deze mortelsoort als ondergrond voor uw straatwerk, behoort vorstschade tot het verleden en hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken om grote plassen in de tuin. Hierdoor hoeft u niet snel opnieuw aan de slag en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Plaats uw bestelling eenvoudig en snel online

Om van de reeds genoemde voordelen te kunnen profiteren, is het wel belangrijk dat u uw drainage mortel bij een betrouwbare specialist koopt. Hiervoor rekent u op Multi Mortel Brabant. Deze expert biedt mortelproducten van de best mogelijke kwaliteit. Ook is bestellen hier ontzettend eenvoudig. U doet dit namelijk via een handig online bestelformulier. Dit formulier berekent meteen de prijs voor uw bestelling, dus u weet precies wat de mortel gaat kosten.

https://www.multimortelbrabant.nl/