NLCSA.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Boek een bijzondere en luxe rondreis door Vietnam of Bali en Java

Wilt u een mooie rondreis maken door Azië? Dan schakelt u de hulp in van Original Asia. Zij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke rondreis die helemaal aansluit aan uw wensen. Wilt u meer weten over de rondreizen die deze specialisten aanbieden? Lees dan snel verder!

Een onvergetelijke rondreis door Bali en Java

Een bijzondere rondreis door Bali en Java die u nooit meer zult vergeten maakt u met behulp van deze specialisten. De reis begint in Yohyakarta. Hier zult u de indrukwekkende Borobudur en Prambanan tempels ontdekken. Tijdens deze onvergetelijke rondreis door Bali en Java bezoekt u ook de Bromo vulkaan en de Ijen vulkaan. Hierna reist u verder naar Bali, waar u zult verblijven in een prachtig dorp aan de noordwestkust genaamd Pemuteran. Deze locatie leent zich uitstekend om te snorkelen. Hierna reist u verder naar Lovina om dolfijnen te gaan spotten. U trekt verder naar Sidemen en Ubud om te rijstvelden te ontdekken. De bijzondere rondreis door Bali en Java eindigt met een aantal ontspannende stranddagen in Jimbaran.

Een luxe rondreis door Vietnam

Misschien maakt u liever een luxe rondreis door Vietnam. Dan zit u ook helemaal goed bij deze specialisten! Tijdens deze bijzondere rondreis ontdekt u Vietnam. Deze luxe rondreis door Vietnam begint in Hanoi. Hiervan uit reist u verder naar Mai Chau en Pu Luong, waar u de bijzondere natuur zal ontdekken. Hierna bezoekt u het beroemde Halong Bay, waar u een unieke cruise zal maken met een traditionele Jonk. U reist dan per nachttrein verder naar Lao Cai. De luxe rondreis door Vietnam zet zich hierna voort naar Sapa, waar u een bijzondere fietstocht zult maken langs de rijstterrassen. Via een binnenlandse vlucht reist u verder naar Hue om het oude Vietnam te ontdekken. Daarna reist u via Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar Hoi An, waar u verblijft in de binnenstad. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om te genieten van een aantal dagen aan het strand. Met een luxe rijstboot maakt u een tweedaagse cruise over de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam sluit u af met een aantal stranddagen op het eiland Phu Quoc.

Neem contact op met de specialisten

Wilt u ook een bijzondere rondreis boeken? Neem dan gerust contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website. De specialisten voorzien u graag van meer informatie over de prachtige reizen die zij aanbieden.