NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Diverse soorten naambordjes vindt u op denaambordensite.nl

Bent u op zoek naar een naambordje maar wilt u hier niet teveel geld aan besteden? Dan is een kunststof naambordje een goede mogelijkheid. Bij denaambordensite.nl zijn deze al verkrijgbaar vanaf €7,50 en zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis. Deze kunststof plaatjes zijn van goede kwaliteit en u kunt ze makkelijk bevestigen. Omdat ze roestvrij zijn kunt u ze zowel binnen als buiten gebruiken. Naast kunststof naambordjes zijn er ook gravoglas naamplaatjes. Deze zijn ook van kunststof, maar hebben een luxere uitstraling. De tekst wordt aan de achterkant ingegraveerd en vervolgens ingekleurd zodat de voorzijde glad blijft. U kunt bij gravoglas naambordjes uit diverse kleurcombinaties, vormen en lettertypen kiezen. Als u zoekt naar goedkope naamborden van een ander materiaal, dan kunt u op denaambordensite.nl ook eens kijken bij de categorie ‘goedkoop naambord’. Hier kunt u al vanaf € 4,95 naamborden vinden van diverse materialen.

Landelijke naambordjes

Heeft u een boerderij of paardenstal? Dan past een landelijk naambordje hier goed bij. Op denaambordensite.nl vindt u Cottage naamborden. Dit zijn Britse houten naamborden die een landelijke stijl hebben. Deze naamborden worden handmatig geschilderd. U heeft zelf de keuze hoe het bordje eruit komt te zien. Zo kunt u kiezen of er wel of geen afbeelding op geplaatst moet worden. Als u een afbeelding wilt, heeft u de keuze uit maar liefst 26 verschillende afbeeldingen.

Naambordje cadeau doen

Een naambordje kunt u voor uzelf kopen maar kunt u ook cadeau doen. Zo zijn er naambordjes in de vorm van een hart waar u een persoonlijke wens of bedankje op kunt plaatsen. Een leuk cadeau voor Moederdag of Valentijnsdag. Ook zijn er harten met standaard teksten. De harten naambordjes zijn van hout en hebben een white wash kleur. De tekst wordt erin gebrand en is donkerbruin van kleur. Ze zijn voorzien van een touwtje zodat ze makkelijk ophang baar zijn. De levertijd is 2-3 werkdagen.

https://www.denaambordensite.nl/