NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Droogijsstralen kent vele voordelen voor diepe reiniging

Heeft u al eens gehoord van droogijsstralen? Het zou zomaar kunnen dat dit een reinigingsmethode is die nog niet bekend bij u is geworden, terwijl het wel zeer veel voordelen kent! Droogijsstralen is namelijk milieuvriendelijk omdat er enkel gebruikt wordt gemaakt van sterk geconcentreerde CO2. Hierdoor wordt de toepassing van droogijsstralen ook veel uitgebreider, want het is zonder problemen in de buitenlucht te gebruiken maar ook gewoon in fabriekshallen. Wilt u ook een andere reinigingsmethode proberen dan zandstralen of hogedrukreiniging? Hopmans Verhuur legt u alles uit omtrent het fenomeen droogijsstralen.

Waar is droogijsstralen allemaal geschikt voor?

Bij Hopmans Verhuur zien ze droogijsstralen als dé professionele reinigingsmethode van de toekomst. Door de thermische schok, veroorzaakt door de verdamping van de CO2, wordt al het vuil naar de oppervlakte getrokken. Hierdoor is het met droogijsstralen mogelijk om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. Dit is erg prettig, zeker wanneer u met dure materialen werkt die u zo lang mogelijk wilt gebruiken. Bovendien werkt het nog eens veel sneller dan reguliere reinigingsmethoden zoals hogedrukreiniging én werkt het met veel minder rotzooi. Het hardnekkige vuil is namelijk zo bij elkaar te keren. Een van de grootste voordelen is echter nog wel dat droogijsstralen ook geschikt is voor reiniging van elektrische componenten. Het is namelijk een ‘droge’ reiniging zonder vocht, waardoor er geen risico op brand of kortsluiting is.

Ontdek de reinigingsmethode die bij u past

Milieuvriendelijke reinigingstechnieken zijn de toekomst, daar zijn ze bij Hopmans Verhuur van overtuigd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die zij bieden, bijvoorbeeld op het gebied va droogijsstralen of milieuvriendelijke onkruidbestrijding? Schroom dan zeker niet om contact met deze reinigingsexperts op te nemen! Zij voorzien u graag van meer informatie over de reinigingsmethoden. Bovendien is het mogelijk om de apparatuur bij hen aan te schaffen of te huren.

https://hopmansverhuur.nl/