NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau bij Jilster

Een huwelijkscadeau, wat kan dat een drama zijn. Elke keer weer komen mensen met de meest creatieve ideeën voorbij en waar blijf ik dan hangen.. Juist, bij geld met een kaartje. Dan zou je verwachten dat jaarlijks dat kaartje wel creatiever wordt, maar nee hoor. Ik koop nog steeds elke keer de kaarten van de Bruna. Zij hebben zo’n schattige trouwkaarten collectie. Maar goed, er is niet echt een stijgende lijn aanwezig. Terwijl zelfs mijn eigen oma origineler wordt, (ze is een lieve oma, maar heeft veel te veel tijd over), kan ik niets beters bedenken van een kaartje met geld. Zelfs al moet het de mooiste dag van iemands leven worden. Ik ben gewoon niet creatief.

Het huwelijkscadeau; de verandering.

Ja, daar gaat nu verandering in komen. Ik ben een beetje klaar met telkens aankomen op een bruiloft en hopen dat niemand mijn suffe kaartje ziet. Ik ben dus gaan zoeken op google. Al snel vond ik een super interessant idee. Het was creatief, maar bevatte geen lijm en schaar; heerlijk! Waar gaat het over? Het gaat over Jilster. Bij Jilster kun je zelf creatief een magazine in elkaar knutselen. Maar dit doe je wel online! Het werkt als volgt: Als eerste start je Jilster op en bedenk je wat je in je magazine wilt plaatsen. Vervolgens kun je online dit magazine vol schrijven. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van de bruid en bruidegom. Je kunt schrijven over plaatsen die ze al bezocht hebben samen en misschien ook plaatsen waar ze nog over dromen. Ook kun je de naaste vriendengroep laten schrijven over dit stel. Zo kun je het hele magazine vol gooien met oude herinneringen en nieuwe dromen. Voor mij is dit idee ideaal. Ik heb altijd wel wat tijd in de trein of bus om het te maken en er zijn foto’s genoeg.

Eindresultaat; een blij resultaat

Het is wel grappig om te zien hoe ik van meest suffe cadeau naar het meest creatieve cadeau ben gegaan in één dag. Het huwelijkscadeau van Jilster was uiteindelijk het perfecte cadeau. Iedereen was een beetje verbaasd van mijn creativiteit, zeer goed om te zien, maar ook waren ze erg enthousiast over het resultaat.