NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Kom in het centrum van Amsterdam uw Waterman vulpen of Parker pen kopen

Een Waterman vulpen of Parker pen kopen wordt niet zomaar gedaan. Wanneer een van deze pannen koopt, wilt u duidelijk schrijfmateriaal van hoge kwaliteit. Daarom wilt u vast ook rustig de tijd nemen voor uw aankoop, zodat u alle verschillende modellen kunt vergelijken. Ook wanneer u een Waterman vulpen of Parker pen wilt kopen om als cadeau te geven, is het raadzaam u eerst te verdiepen in de specifieke kwaliteiten van de vulpen in kwestie. Bij P.W. Akkerman in het centrum van Amsterdam bent u hiervoor helemaal aan het juiste adres. Deze vulpenspeciaalzaak werd al in 1927 opgericht en heet u van harte welkom in de wereld van de vulpen.

Het ontstaan van de exclusieve vulpen

In de vulpenspeciaalzaak aan de Langebrugsteeg 13 in Amsterdam kunt u een Waterman vulpen, of Parker pen kopen waarbij u alles over de ontstaansgeschiedenis verteld kan worden. Zo is de Waterman vulpen van origine Frans. Lewis Waterman wilde in het stadje Saint-Herblain een alternatief creëren voor het schrijven met onder meer een aangepunt houtje. De eerste Parker pen werd al in 1888 ontwikkeld door de Engelsman George Parker. Hij wilde een kwaliteitsalternatief bieden voor pennen van andere merken die vaak gerepareerd moesten worden. Wilt u meer weten? De medewerkers van P.W. Akkerman geven u graag meer informatie.

Vulpennen en balpennen op maat

Wilt u een Waterman vulpen of Parker pen kopen en van een persoonlijk accent laten voorzien? Ook daarvoor staat de vulpenspeciaalzaak altijd voor u klaar! Bijvoorbeeld als u uw zoon of dochter een mooi aandenken wilt geven als hij of zij de middelbare schoolperiode of een vervolgopleiding heeft afgerond. Daarnaast wordt ook vaak voor deze kwaliteitspennen gekozen als relatiegeschenk. Daarbij kunt u er onder meer voor kiezen om de gekozen vulpen te laten graveren met de naam van uw relatie. Zo’n persoonlijk geschenk wordt altijd gewaardeerd.