NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Laat uw cementdekvloer leggen door een specialist voor een optimaal resultaat

Wanneer het om uw vloer gaat wilt u natuurlijk kwaliteit. Schakel daarom een professioneel vloerenbedrijf in die u die gewenste kwaliteit kan leveren. Of u nu een grote of kleine vloerenklus heeft, bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel helpen ze u graag verder. Aandacht voor uw klus en het leveren van kwaliteit staat bij hen altijd bovenaan. Laat door hen een cementdekvloer maken en zij gaan voor u aan de slag volgens de nieuwste technieken.

Waarom het kiezen voor een cementdekvloer met wapening u veel voordelen biedt

Een van de mogelijkheden bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel is om in een cementdekvloer wapening aan te brengen. Een wapening verstevigt de cementdekvloer waardoor het risico op krimpscheuren nagenoeg nihil is. Tevens is het mogelijk om de cementdekvloer dan zwaarder te belasten. Op de traditioneel wijze vindt wapening plaats met metalen netten. Echter pakt dit bedrijf het anders aan. Zij werken namelijk met glasvezel netten voor dekvloeren. Door met dit materiaal te werken is er minder aanmaakwater nodig ten opzichte van metalen netten en dit komt de sterkte van de cementdekvloer ten goede.

Ook uw vloerverwarming laat u door hen infrezen

Zou u graag uw vloerverwarming willen laten infrezen bij uw woning? Ook deze klus laat u met een gerust hart over aan Multi Vloeren Brabant. Het overstappen naar vloerverwarming in uw vloeren brengt u namelijk veel voordelen. Het is bijvoorbeeld een erg gezonde manier van verwarmen, aangezien het minder schimmels en vochtplekken creëert in vergelijking met standaard radiatorverwarmingen. Teven bespaart u energie wanneer u uw vloerverwarming laat infrezen en is het esthetisch en comfortabel. Gelukkig werkt dit bedrijf samen met een specialist in verwarmingselementen. Door de krachten te bundelen en de kennis van vloeren en verwarmingselementen te bundelen, weet u zeker dat u een kwaliteitsvloer ontvangt! Wilt u graag uw vloerverwarming laten infrezen of een cementdekvloer laten aanleggen? Neem dan snel contact met hen op!