NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

LSA advocaat inschakelen

Heeft u een LSA advocaat nodig voor het claimen van een schadevergoeding? Als u het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval of ongeluk in het verkeer, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. De kosten van de geleden schade kunnen hoog oplopen en wellicht is er sprake van blijvend lichamelijk letsel. Het inschakelen van een LSA advocaat heeft in dit geval een aantal voordelen. Deze kan u al het ingewikkelde papierwerk uit handen nemen. Daarbij is de kans op een succesvolle afloop van het proces veel groter dan wanneer u zelf de claim indient.

Van Dijk advocaat Zoetermeer

Van Dijk is een LSA advocaat met de kennis en ervaring die u mag verwachten. Thomas van Dijk is met zijn kantoor gevestigd in Zoetermeer. Vanuit hier heeft hij in de loop van de jaren al veel letselschadezaken succesvol afgerond. Van Dijk advocaat is er voor mensen die slachtoffer zijn geworden van verkeersongevallen, ongevallen op het werk en medische fouten. Ook is Van Dijk gespecialiseerd in whiplash. Elke zaak wordt serieus aangepakt en uitgebreid onderzocht. Alle benodigde kennis is hiervoor in huis. Daarbij werkt Van Dijk samen met onder andere medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars.

Kosten letselschade advocaat

Ook als u niet over de financiële middelen beschikt om een advocaat in de hand te nemen, is het mogelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Bij letselschade advocaat Van Dijk worden alle afspraken zwart op wit gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien kunnen de kosten vaak volledig verhaald worden op de tegenpartij, als van tevoren al duidelijk is wie aansprakelijk gesteld kan worden. In sommige gevallen kunt u rekenen op rechtsbijstand vanuit de overheid. Neem voor meer informatie contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/