NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Meld u aan bij deze huisarts in Eindoven en profiteer van snelle hulp

Wanneer u kampt met lichamelijke of psychische klachten, wilt u uiteraard kunnen rekenen op een huisarts die goed naar u luistert. Heeft u een huisarts nodig in de regio Eindhoven? Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht. Hier rekent u altijd op een huisarts die uw verhaal en klachten serieus neemt en die een maatwerkoplossing centraal stelt. Het team van deze praktijk in Eindhoven bestaat uit twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Zij doen er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw probleem. Iedereen die hier met klachten terechtkomt, rekent op een breed pakket aan eerstelijnszorg. Zo komt u snel van uw klachten af – of worden deze snel verminderd – en wordt uw dagelijks leven zo min mogelijk hierdoor beïnvloed.

Snel op de juiste plek

Uiteraard kunnen niet alle klachten direct worden opgelost door een huisarts. Soms is het nodig, nadat u bij deze huisarts in Eindhoven bent geweest, dat u doorverwezen wordt naar een medisch specialist. Huisartsenpraktijk Keunen werkt dan ook nauw samen met veel verschillende specialisten van het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis. Door dit uitgebreide zorgnetwerk weet u dat u snel op de juiste plek terechtkomt wanneer dit nodig is. Weet u van uzelf dat de klachten licht zijn maar wilt u wel medisch advies ontvangen? Dan biedt deze huisarts in Eindhoven ook een elektronisch consult aan. Zo kunt u snel al uw vragen over uw klachten kwijt en kunt u ze eventueel zelf al meteen verhelpen. Dit bespaart u veel tijd.

Alles snel voor u geregeld

Wilt u een consult aanvragen bij deze huisarts in Eindhoven? Dit doet u eenvoudig via het formulier op de website. Via e-mail krijgt u dan binnen twee werkdagen een antwoord. Via het inschrijfformulier op hun website kunt u zich ook direct aanmelden bij deze huisarts. Wilt u een herhaalrecept regelen? Dan is dit mogelijk via de website of het antwoordapparaat.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/