NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Zelf sieraden maken met kralen uit de webshop

Vind je het heerlijk om creatief bezig te zijn en maak je daarom ook graag je eigen sieraden? Bestel dan je kralen in de webshop van Kralenkwarts. Het aanbod aan kralen op deze webshop is enorm. Wat voor sieraden je ook wilt maken, je vindt alle benodigdheden hier. Niet alleen kralen, maar ook voor edelstenen, hangertjes en parels ben je hier op de goede plaats. Maar met alleen deze producten kun je natuurlijk nog geen sieraden maken. Daarom koop je ook alle overige benodigdheden eenvoudig via deze webshop. Denk hierbij aan draad of koord, wat dient als de basis voor uw nieuwe sieraad. Maar denk ook aan gereedschap of slotjes.

Ook geschikte kralen voor allergische mensen

In deze kralen webshop kun je werkelijk alles vinden. Zelfs mensen die allergisch zijn voor onedele metalen kunnen hier dé benodigdheden vinden voor hun eigen sieraden. Op die manier hoeven ze in sieradenboetiekjes niet steeds aan het personeel te vragen of de kralen geschikt zijn voor hun huid. De verfijnde sterling zilveren kraaltjes en de gold filled vergulde kralen en onderdelen zijn dé oplossing voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien is de kwaliteit van deze kralen en onderdelen uitstekend en kan deze jarenlang meegaan.

Profiteer van gratis verzending

Woon je in Nederland en bestel je voor meer dan € 35,- aan producten uit de kralen webshop? Dan profiteer je van een gratis verzending. Wil je groots inslaan en voor meer dan € 150,- bestellen? Dan ontvang je maar liefst tien procent korting op de gehele bestelling. Bij een besteding van € 500,- loopt deze korting zelfs op tot vijftien procent. Heb je er al helemaal zin in om zelf je eigen sieraden te maken, maar heb je nog inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op de website van Kralenkwarts. Je kunt hier namelijk ook diverse sieradenpakketjes kopen, waarmee je eenvoudig jouw sieraad in elkaar zet.