NLCSA.nl
Image default
Rechten

Op zoek naar interim advocaat mededingingsrecht? Dit is uw partner

C-law is de juiste keuze voor een interim advocaat mededingingsrecht. Het advocatenkantoor uit Amsterdam beschikt over jarenlange ervaring en een breed internationaal netwerk. Zo heeft het kantoor de juiste kennis in huis om u te helpen als u op zoek bent naar een interim advocaat mededingingsrecht. De diensten worden zowel in-house als op afstand aangeboden. Het kantoor is actief bij ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt. Het zijn vooral ondernemingen, instellingen, overheden, organisaties of andere advocatenkantoren die de hulp van dit kantoor inschakelen. Het klantenbestand is divers. Dit gaat van agri (food) en health tot aan industrie en retail.

Kantoor richt zich op marktverdeling en misbruik van machtsposities

Het Amsterdamse advocatenkantoor richt zich met de interim advocaten mededingingsrecht vooral op kwesties die draaien om marktverdeling en misbruik van machtsposities. Bijvoorbeeld: uw concurrentie vormen een kartel en u dient een claim in, de interim advocaat mededingingsrecht kan u dan verder in ondersteunen. Goed om te benoemen is dat het kantoor bestuursrechtelijk en civielrechtelijk procedeert. Het kantoor opereert binnen verschillende domeinen van verschillende toezichthouders. De ACM, de Europese commissie, de Nederlandse zorgautoriteit (NZa), de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) zijn voorbeelden van zulke toezichthouders.

Ideale aanvulling op diensten van andere advocatenkantoren

C-law is vanwege het specialistische karakter het best te omschrijven als niche advocatenkantoor. Het kantoor behandelt naast het mededingingsrecht ook zaken die gaan over compliance en consumentenzaken. Voor veel klanten is de praktijk dan ook een ideale aanvulling op diensten van andere advocatenkantoren. Het kantoor beschikt ook nog eens over jarenlange ervaring en een internationaal netwerk aan specialisten. Het netwerk is ontstaan door ervaringen in de internationale advocatuur en als toezichthouder in het bedrijfsleven. De klantenkring bevinden zich diverse sectoren, zoals agri (food) en health, technologie en innovatie en transport en logistiek. Het zijn vooral corporates die een beroep op het kantoor doen.