NLCSA.nl
Image default
Vervoer en transport

Handwikkelfolie: sterke folie voor verschillende doeleinden

Handwikkelfolie is een vorm van wikkelfolie die u met de hand aanbrengt. De folie wordt gebruikt voor het beschermen van producten, bijvoorbeeld tijdens het transporteren van producten van de fabriek naar de winkel die de producten verkoopt.

 

De toepassing van handwikkelfolie

Omdat handwikkelfolie met de hand wordt aangebracht, wordt deze vorm van wikkelfolie voornamelijk gebruikt als het aantal te verpakken producten niet te groot is. Moeten er veel producten ingepakt worden, dan wordt er vaak gekozen voor een folie die automatisch door een machine aangebracht kan worden. Gaat het om enkele batches die op pallets staan, dan kunt u de folie wel zelf aanbrengen om optimale controle te behouden over de bescherming van uw producten.

 

Daarnaast wordt de folie vaak gebruikt als er op uiteenlopende locaties gewikkeld moet worden. Gaan uw producten bijvoorbeeld eerst naar een tussenpartij, dan kunt u de producten wikkelen en eventueel opnieuw laten wikkelen op de tweede locatie van uw batch artikelen.

 

De voordelen van handwikkelfolie

Het gebruiken van wikkelfolie die u met de hand aanbrengt, heeft enkele interessante voordelen. Het eerste voordeel van deze speciale soort wikkelfolie, is het feit dat u zelf bepaalt hoe u de folie aan kunt brengen. Heeft een bepaalde batch artikelen wat meer bescherming nodig, dan kunt u deze batch artikelen inpakken met extra folie. Omdat het inpakken handmatig gaat, heeft u altijd de optimale controle over de bescherming van uw producten.

 

Een ander voordeel van de folie, is dat de wikkelfolie altijd op en top sterk is. Ook als er veel tegen de folie gestoten wordt of er een scherp voorwerp tegen de folie aan komt, blijft de wikkelfolie heel en goed om de producten heen zitten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de transport van uw goederen, want met de wikkelfolie die u met de hand aanbrengt gaat dit altijd goed.

 

Tot slot is wikkelfolie goedkoop in de aanschaf. Of u nu een grote of een kleine rol van de folie bestelt: u hoeft nooit veel te investeren voor de optimale bescherming van uw producten.

 

Wikkelfolie voor alle soorten producten

Of u nu voedingsmiddelen in moet pakken of bouwmaterialen wil vervoeren: u kunt handwikkelfolie gebruiken om uw producten goed in te pakken. De wikkelfolie is namelijk beschikbaar in verschillende soorten en maten, zodat ieder mogelijk product goed ingepakt kan worden. Van de kleinste producten tot grote artikelen: alles kan ingepakt worden met de juiste wikkelfolie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het bestellen van het juiste formaat folie.

https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/