NLCSA.nl
Image default
Woningen

HuisinCostablanca nieuwe naam van Entre Vinas

Vernieuwde kennismaking met HuisInCostaBlanca.eu
Bent u opzoek naar uw droomhuis in een heerlijk klimaat, met een gunstige ligging en tevens makkelijk te bereizen,
dan is de Spaanse Costa Blanca hoogst waarschijnlijk het gebied waar u het droomhuis zult gaan vinden. 
Niet voor niets verblijven hier zoveel verschillende nationaliteiten permanent.
De zon, zee, het heerlijk eten en drinken, het Spaanse leefritme zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel dat vele van ons graag langer willen behouden en daarom graag een huis willen bezitten aan de Costa Blanca. 
Ons bedrijf HuisInCostaBlanca.eu herkent deze wens als geen ander uit eigen ervaring. 
11 jaar geleden zijn wij begonnen in de regio ten zuiden van Alicante, hebben daar rondom Aspe en Hondon de las Nieves vele mensen geholpen hun wens in vervulling te laten gaan en hun droomhuis daar voor hen gevonden.  Deze typische streek, bekend om hun druiventeelt is een landelijk authentiek rustiek Spaans gebied, dat toch maar slechts 25 auto minuten van de kust verwijdert is.  
De laatste 4 jaar verblijft HuisInCostaBlanca.eu in het gebied dat noordelijk van Alicante gelegen is, zoals Altea, Calpe, Moraira etc, is een gebied waar ongeveer 150.000 Nederlanders permanent verblijven, en meer dan 100 verschillende nationaliteiten zijn gehuisvest. 
Al deze kustplaatsen met vele restaurants en bars, het zachte klimaat zorgen ervoor dat het leven hier erg prettig is en het vakantiegevoel ieder morgen bij het opstaan en het zien van de zon en zee steeds aanwezig is. 
Indien u ook opzoek bent naar dit gevoel en u permanent of een tweede woning aan de Costa Blanca zoekt dan zijn wij het bedrijf dat u veilig en vertrouwd kan helpen bij uw zoektocht en aankoop van uw droomvilla. Uw vragen kan beantwoorden en zeer goed in de regio bekend is.  En niet te vergeten de service na de aankoop van uw droomvilla. 
Kortom www.huisincostablanca.eu uw Nederlandstalige makelaar voor de Costa Blanca.

http://www.huiscostablanca.eu