NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Geen blinde muren meer met de muurposters van Tuinposter.nl

Ben je die blinde muren ook beu? Met muurposters hoef je helemaal niet meer op kale muren te kijken. Tuinposter.nl heeft niet minder dan 4.500 foto’s waaruit je kan kiezen. Ongetwijfeld vind je wel een afbeelding naar jouw smaak. Is dit toch niet het geval, of wil je echt een unieke afbeelding, dan is dat geen enkel probleem. Je eigen foto op een levensgrote poster kan in slechts enkele seconden. Je kiest zelf welke foto je op je tuinposter of tuindoek wil! Begin dus maar al met het selecteren van je foto. Binnen de week staat tuinposter.nl ermee voor de deur en kan je je tuin beginnen decoreren.

 

Op maat van je tuin

Wist je dat je je muurposters ook tot op de centimeter nauwkeurig kan bestellen? Dat doe je overigens geheel online. Zonder moeite! Je kan je doek tot 10 meter x 4 meter bestellen, dat is werkelijk enorm. Zo past je tuinposter gegarandeerd in je tuin, klein of groot. Muurposters zijn dus zeker niet enkel voor de ‘happy few’ met een grote tuin, werkelijk iedereen kan genieten van muurposters. Je bepaalt helemaal zelf in welk formaat je je buitenschilderij wil.

 

Makkelijk in onderhoud

Regen, wind of storm? Laat je tuinposter rustig buiten hangen. Je muurposters zijn perfect weerbestendig. Af en toe eens afvegen, veel meer werk is er aan de muurposters niet aan. Bij tuinposter.nl zijn ze bovendien zo overtuigd van de kwaliteit dat ze maar liefst 3 jaar garantie geven op de kleurvastheid. Ook de zon heeft geen enkele invloed op de tuinposters, verkleuren doen ze niet.

 

Online bestellen, net zo makkelijk

Ontelbare klanten zijn je al voorgegaan en op de site van tuinposter.nl doe je heel wat ideeën op. Voor elke tuin vind je wel een oplossing met een muurposter. Je hoeft er ook de deur niet voor uit, je bestelt je muurposter gewoon online. De maten ingeven, kiezen uit een ruim bestand aan stockfoto’s of je eigen afbeelding opladen en bestellen. Moeilijker hebben ze het bestellen van muurposters bij tuinposter.nl niet gemaakt.

 

Niet twijfelen over muurposters

Een geringe investering met gegarandeerd rendement? Zo kunnen we muurposters wel omschrijven. Tuinposter.nl heeft bovendien al meer dan 10 jaar ervaring in muurposters, dus de kwaliteit is gegarandeerd. Bestel dus vandaag nog een unieke poster voor je tuin en wordt ook één van de vele tevreden klanten van tuinposter.nl. Je zal het je geen moment beklagen en de hele zomer zal je muurposter hét gespreksonderwerp zijn.

http://www.tuinposter.nl/muurposters/