NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Alles over lasermarkeren

Soms is er een onderwerp waar je graag meer over wil weten, maar het komt er gewoon niet van. Onze levens zijn tegenwoordig zo druk, dat het soms allemaal een beetje te veel kan worden. En dat is niet erg, maar het is ook belangrijk om zo af en toe eens je rust te pakken. En een van de manieren waarop je dat kan doen, is door je eens te verdiepen in een nieuw onderwerp. Vandaag heb ik wel een leuk onderwerp voor je, namelijk lasermarkeren. Heb jij nou altijd al willen weten hoe dat in elkaar steekt? Lees dan maar snel verder!

 

Lasermarkeren is een manier om jouw producten te labelen, zonder dat je er een sticker of iets dergelijks op hoeft te plakken. Wanneer je met een lasermachine een product bewerkt, kan je deze duurzaam markeren. Met behulp van een laserstraal kan je namelijk een iets graveren, afschrapen, schuimen, inbranden of verkleuren in een materiaal. De voordelen van lasermarkeren zijn ten eerste dat het een super nauwkeurige techniek is. Met een lasermachine kan je echt de fijnste dingen markeren. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook heel erg handig omdat het toch heel leesbaar blijft. Het tweede voordeel is dat je met een laser graveermachine heel hoogkwalitatieve dingen kan maken.  Tot slot is een lasermarkeren ook een heel duurzame techniek, omdat het permanent is en het er niet met schuren, hitte of zuren weggehaald kan worden.

 

Wat zou je dan kunnen graveren met een lasermachine? Denk dan bijvoorbeeld aan een pen. Als jij graag pennen wil hebben voor jouw bedrijf, en je wil dat die pennen een beetje mooi zijn, dan laat je jouw logo er in graveren. Welke materialen kan je nog meer laser markeren? Bijna met alle materialen kan dat, en dat is echt super handig.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/