NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Stelvoetjes bestelt u voor stabiliteit

Kwalitatief hoogwaardige stelvoetjes koopt u bij Caldic Techniek. Zij zijn de specialist in conveyor componenten. Allereerst is het belangrijk om te weten wat conveyor componenten zijn. Dit zijn de onderdelen die bij transportbanden komen kijken. Heeft u een machine of bent u werkzaam in de conveyor- of apparatenbouw? Dan is het u misschien wel opgevallen dat elke machine stabiel moet staan en dat daarvoor gebruik wordt gemaakt van stelvoetjes. Dit zijn net als tafelpoten de poten waar uw machine op staat. Deze conveyors worden toegepast in verschillende industrieën en de vraag hiernaar neemt alleen maar toe. Caldic Techniek beschikt over alle kennis waardoor ze de beste stelvoetjes aanbieden.

Welke voetjes kunt u kopen?

Caldic Techniek beschikt over een breed aanbod stelvoetjes, maar ook tandriemen en tandriempoelies. Ze hebben alle conveyor onderdelen die u maar kunt bedenken. Ze produceren hun producten zelf en daarom weet u zeker dat u uw producten tegen de laagst mogelijke prijs koopt en voorzien zijn van de beste kwaliteit. Ook stellen ze een 3D-step file beschikbaar. Deze downloadt u gratis en zorgt ervoor dat u uw tekening in 3D kunt zien, waardoor u precies weet wat u nodig heeft voor uw machine. U beschikt zo over alle informatie en design voordat u gaat engineeren. Ze hebben een grote voorraad, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de stelvoetjes die u nodig heeft, niet meer op voorraad zullen zijn.

Bestel uw voetjes snel en gemakkelijk

Heeft u hulp nodig bij het vervangen of monteren van een stelvoetje onder uw machine? Caldic Techniek weet er zeker raad mee en helpt u antwoord te geven op uw vraag. Ze bieden efficiënte oplossingen met stelvoetjes. U hoeft enkel een account aan te maken bij deze specialist en u kunt de stelvoetjes bestellen. Ook voor vragen staat Caldic Techniek altijd voor u klaar. Ze zijn bereikbaar via de mail of u kunt ze bellen en de contactgegevens vindt u eenvoudig op hun website.