NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

De ultieme begrippenlijst voor keepershandschoenen

Als keeper zijn keepershandschoenen natuurlijk onmisbaar! Ze zijn hét belangrijkste gereedschap om de schoten op doel te stoppen. Bij SKOR ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar jouw ultieme keepershandschoenen. Zij bieden een brede range aan keepershandschoenen geheel volgens de SKOR visie; karakteristieke designs en de beste kwaliteit binnen de prijsklasse. Ontdek de vele mogelijkheden, kies je eigen favoriete keepershandschoen en raak ook overtuigd!

Verschillende soorten pasvorm

Ga je keepershandschoenen kopen? Op de website van SKOR zul je zien dat het aanbod enorm is! Je ziet door de bomen het bos niet meer. We zullen je kort uitleggen wat de verschillende soorten pasvormen zijn van keepershandschoenen zijn die je kunt kopen. De meeste voorkomende pasvorm van keepershandschoenen zijn rollfinger, negative cut en flat cut. Daarnaast zijn er nog een aantal hybride modellen, dat wil zeggen een combinatie van 2 pasvormen.

Roll finger

Roll Finger keepershandschoenen kenmerken zich door (zoals de naam ook zegt) latex die wordt gerold en aan de buitenzijde wordt gestikt. Ze voelen wat grof aan en hebben een goede demping. Dit soort handschoenen is een veel verkocht model.

Negative cut

Zoals de naam al zegt is dit een model met de naden die naar binnen zijn gestikt. De keepershandschoenen kenmerken zich door de strakke pasvorm en de slanke uitstraling. Daarnaast heb je veel bewegingsvrijheid als je deze keepershandschoenen aan hebt.

Flat cut

De Flat Cut is een wat meer traditionele keepershandschoen. De pasvorm is goed en de uitstraling is basic. Je hebt geen last van naden die naar buiten zijn gerold of naar binnen zijn gestikt. Dit was het eerste model keepershandschoenen dat op de markt gebracht is ooit. Een ander voordeel is dat de keepershandschoen het minst kwetsbaar ik. Denk aan het scheuren van het latex.

Hybride modellen

Als laatste zijn er dan diverse hybride modellen keepershandschoenen. Het voordeel hiervan is dat er een combinatie van de beste eigenschappen van 2 pasvormen wordt gemaakt. Letterlijk het beste van beide werelden. Als je keepershandschoenen gaat kopen, pas dan vooral verschillende modellen om te ervaren welke keepershandschoenen het beste bij jou passen!

 

https://skor.nl/