NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

De vernuftige ICT-oplossingen voor het onderwijs van een gespecialiseerd ICT-bureau

De experten van de Oaktree Group vinden, net zoals u, kwaliteitsvol onderwijs een belangrijk gegeven. Daarom biedt het bedrijf ICT-oplossingen aan voor het onderwijs, waardoor onder andere het personeel efficiënter kan werken en geen kostbare tijd verliest aan administratie en andere ICT-zaken. Naast deze ICT-oplossingen geeft de Oaktree Group ook ICT-advies op maat van bedrijven uit verschillende sectoren.

Een ICT-adviesbureau aan uw zijde voor het beheer van het volledige ICT-luik van uw bedrijf of school

De Oaktree Group heeft heel wat diensten waarop u een beroep kunt doen. Als u specifiek zoekt naar ICT-oplossingen die kunnen ingezet worden in het onderwijs, dan heeft de Oaktree Group een goed aanbod voor u. Het bedrijf zal ervoor zorgen dat u een goedwerkende ICT-infrastructuur heeft en dat helemaal op maat gemaakt van uw onderwijsinstelling. Bovendien voorziet de Oaktree Group u van een uitstekend beveilingssysteem, waardoor u beschermd bent tegen onder andere virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam. Verder betekent een op maat gemaakte ICT-infrastructuur ook dat u op cloud gebaseerde telefonie-oplossingen aangeleverd krijgt. De medewerkers kunnen ook voorzien worden van één device waarmee ze verschillende dingen kunnen doen, zoals bellen en scannen. Tenslotte staat het bedrijf ook altijd klaar om u nuttig ICT-advies te geven.

Kom meer te weten over de ICT-mogelijkheden in uw school of bedrijf

Als u interesse heeft in een samenwerking met de Oaktree Group en gebruikt wilt maken de ICT-oplossingen voor in het onderwijs of u wilt een beroep doen op het ICT-advies van het bedrijf, neem dan zeker contact op met de specialisten van de Oaktree Group. De contactgegevens kunt u op de website van het bedrijf terugvinden. Als u op de website van de Oaktree Group zit, dan zal u ook ontdekken dat er op de website al heel wat informatie over de diensten van het bedrijf te vinden is, dat zeker de moeite waard is om te lezen.