NLCSA.nl
Image default
Aanbiedingen

Ga voor een goed en veilig resultaat voor uw borstvergroting in omgeving Antwerpen

Droomt u van mooie, volle borsten en wilt u hiervoor een borstvergroting laten uitvoeren? Dan bieden de specialisten van Mediclinic, in regio Antwerpen, de oplossing. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Wat houdt een borstvergroting in?

Wilt u graag iets veranderen aan uw uiterlijk? Bent u bijvoorbeeld niet helemaal tevreden met uw borsten? Overweegt u een borstvergroting? Dan is het allereerst belangrijk om te weten wat een borstvergroting is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Bij Mediclinic, nabij Antwerpen, is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Mediclinic is een privékliniek gespecialiseerd in diverse esthetische ingrepen. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen in uiterst steriele omstandigheden uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.

https://www.mediclinic.be/nl