NLCSA.nl
Image default
Zakelijk

Een toonbank kopen voor meer gebruikersgemak

Om meer gebruikersgemak te creëren in uw restaurant, winkel, ziekenhuis of supermarkt, doe tu er goed aan een toonbank te kopen bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij produceren sinds 2013 een eigen koelmeubellijn. Deze Koops Koelmeubels zijn perfect voor de inrichting van uw nieuwe slagerij. Gaat u binnenkort koeleilanden, wandkoelmeubels of een koeltoonbank kopen? Ga langs bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij onderhouden ieder model voor u. Op die manier bent u voorzien van een compleet concept. Voor bijvoorbeeld de koeltoonbank die u wilt kopen gebruiken ze een uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat er één lijn in uw toonbank ontstaat met optimaal zicht op uw producten.

Maak uw slagerij inrichting compleet door een koeltoonbank te kopen

Een koeling is natuurlijk perfect voor zuivel, frisdrank, snacks, groente en fruit. Maar bent u op zoek naar een specifiek model? Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt de nieuwe inrichting met betaalbare meubels van uw slagerij volledig. Wilt u een koeltoonbank kopen, maar vindt u niks wat in uw zaak past? Ieder model dat u zoekt vindt u bij hen in de collectie. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt niet alleen een prachtige inrichting van bijvoorbeeld uw slagerij of restaurant. Ook uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij deze specialist. Voor de koeling van uw vlees of vis werkt de plaatkoeling optimaal. Koeltoonbanken met deze techniek zijn beschikbaar in twee modellen, de straight en de round. Ga langs bij de specialist en ontdek de mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van uw slagerij, restaurant, winkel of supermarkt.

Uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij een specialist

Voor koeltechnische apparatuur gaat u naar een specialist met ervaring. Zo’n specialist die van A tot Z alles voor u regelt is Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Dit bedrijf levert al bijna 40 jaar lang de nieuwe koeltoonbank die u gaat kopen met hoge kwaliteit en de beste service. Niet alleen schakelt u hen in voor de productie en plaatsing, maar ook voor de reparatie en onderhoud. Het bedrijf is STEK en NVKL erkend. Dit houdt in dat u vertrouwt op hoge kwaliteit en professionaliteit. Wilt u uw slagerij voorzien van een nieuwe inrichting of een koeltoonbank kopen? Alles wordt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland met de nieuwste technieken geproduceerd.