NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Haal in één dag je motortheorie examen met de 123-theorie cursus in Utrecht

Ben je op zoek naar een cursus motortheorie in Utrecht waarbij je direct examen kunt doen bij het CBR? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! Met een slagingspercentage van ruim 95% is de kans groot dat je in één keer slaagt. Naast de cursus kun je ook via 123-theorie je CBR motortheorie examen aanvragen. De cursus begint in de ochtend, waar ervaren docenten je alles leren over verkeersregels en verkeersinzicht. Er is voldoende persoonlijke aandacht en tijdens de les kun je al je vragen stellen. Na de ochtendtraining ga je in de middag naar het CBR om het examen af te leggen. Het motortheorie certificaat is 1,5 jaar geldig. De cursus kost tijdelijk €99,-. Meld je nu aan via de website van 123-theorie en behaal moeiteloos je motortheorie examen!

Wat zijn de examenkosten voor de motor theoriecursus in Leeuwarden?

De kosten voor het motortheorie examen bedragen €99,-. Dit is exclusief de examenkosten bij het CBR. Als je wilt dat wij ook een examen voor je reserveren bij het CBR, komen er examenkosten bij. Deze kosten beginnen vanaf €41,-. Het is mogelijk om zowel de cursus als het examen op dezelfde dag te volgen. De cursus begint in de ochtend en het examen vindt plaats in de middag. Tijdens de cursus krijg je les van ervaren docenten en heb je toegang tot een digitale oefenomgeving met oefenvragen en CBR proefexamens. Het slagingspercentage van onze cursisten behoort tot de hoogste van Nederland. Het motortheoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Zonder teveel moeite kan jij het CBR motor theorie examen halen na de 123-theorie motorcursus

Met de 123-theorie motorcursus wordt het behalen van het CBR motor theorie examen een stuk eenvoudiger, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Deze cursus biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om het examen met vertrouwen tegemoet te gaan. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, de 123-theorie motorcursus is geschikt voor iedereen. Met behulp van duidelijke uitleg, interactieve oefeningen en praktische tips word je optimaal voorbereid op het examen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de 123-theorie motorcursus en haal moeiteloos je CBR motor theorie examen!

https://www.123-theorie.nl/