Vrachtwagenverzekering is de handigste.

We zijn een verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in het verzekeren van vrachtwagens. U krijgt daarom ook onverdeelde aandacht bij ons en u kunt elk hulp verwachten die er maar te bedenken is bij een vrachtwagen verzekering. We werken kleinschalig en zijn daardoor een stuk persoonlijker dan vele andere aanbieders van vrachtwagenverzekeringen. Door onze werkwijze kunnen we een tal van voordelen aanbieden. Deskundig en juridische hulp en een vrachtwagenverzekering.We werken altijd persoonlijk en betrokken. Communicatie tussen u en ons bedrijf is eenvoudig en snel.

Wat dekt de vrachtwagenverzekering?

In vele gevallen zijn vrachtwagens de meest kostbare bezittingen binnen een bedrijf. Het is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat uw vrachtwagens verzekerd zijn bij schade. Met de juiste vrachtwagen verzekering bent u verzekerd voor door u veroorzaakte schade aan derden. Dit betreft zowel lichamelijke schade, als ook schade aan voertuigen. Dit voorkomt onnodige bedrijfskosten. U kunt een vrachtwagen verzekeren voor zowel zakelijk gebruik, als ook niet-zakelijke gebruik. Aanvullende verzekeringen zijn simpel en voordelig toe te voegen aan de door u gekozen vrachtwagenverzekering.

Wat zijn de verschillende vrachtwagenverzekeringen die we aanbieden?

Een vrachtwagen verzekering die de wettelijke aansprakelijkheid WA dekt  de basisverzekering. WA + beperkt casco, als u deze verzekering afsluit wordt onder meer schade bij brand, diefstal en ruitbreuk vergoed. All risk verzekering, de meest uitgebreide verzekering. Zodoende bent u compleet verzekerd. Dit zijn de belangrijkste verzekeringen die u voor uw vrachtwagen af kunt sluiten. Waar wacht u nog op? Vraag gerust een offerte aan of maak een afspraakje met ons voor uw vrachtwagenverzekering.