NLCSA.nl
Image default
Beauty en verzorging

Eindelijk weer naar de kapper

Goede kapper Arnhem kan je helpen om van je corona coupe af te komen. Na zo lang niet naar de kapper te kunnen hebben we bijna allemaal weer behoefte aan een opfrisbeurt. Wellicht heb je je uitgroei zelf proberen bij te houden door verf te kopen bij drogisten. Toch is het veel fijner en beter voor je haar als je dit door een kapper laat doen. Misschien heb je niet iets drastisch dat je aan je haar wilt veranderen, maar vind je het gewoon even fijn om je puntjes te laten knippen. Dat kan natuurlijk ook bij ons. We snappen volledig dat het nodig is om de dode of gespleten puntjes weer gezond te maken.

Alles volgens de regels

Het is wel nodig om een afspraak te maken als je naar Kapper Arnhem wilt. Dan weten wij dat je komt en kunnen we alles voorbereiden. We willen natuurlijk dat alles zo veilig mogelijk en volgens de corona maatregelen gaat. We kunnen dus garanderen dat we alles zo goed mogelijk schoon houden en zo vaak mogelijk desinfecteren. Van jou verwachten we dat je een mondkapje draagt als je binnenkomt en geknipt wordt. Als de verf aan het intrekken is en er geen medewerker bij je in de buurt is mag deze af. Ook wordt het gewenst dat je je handen desinfecteert bij binnenkomst.

Kom jij ook?

Waarvoor kom jij langs bij Kapper Arnhem? Kom je voor een simpele touch up of kom je om je haar eens flink onder handen te nemen? Wij zijn blij dat we je weer mogen verwelkomen in onze kapsalon. We vinden het natuurlijk geweldig om mensen een grote metamorfose door te laten maken. Het kan ons niet extra genoeg! Knippen, kleuren, wassen, vlechten, noem het maar op. Ons hoofddoel is om jou met een grote glimlach naar huis te laten gaan. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een goed kapsel enorm kan bijdragen aan je zelfverzekerdheid. Wie weet zien we je snel!