NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Deze specialist heeft de beste machines voor machinaal straten

Wanneer u een machine wilt aanschaffen voor machinaal straten, bent u bij het professionele bedrijf Road Paving Systems van harte welkom. Deze deskundige specialist op het gebied van machinaal straten heeft een breed aanbod aan bestratingsmachines voor zowel de verhuur als de verkoop. In de verkoop treft u onder andere de volgende bestratingsmachines aan: RoadPrinter Eco, RoadPrinter Europower, Probst VM-301 Greenline, RPS LT75 arfeibalk en een strakvlak egalisatieschuif. In de verhuur hebben ze daarnaast ook een knikmops en een Revo palleteerwagen. Wat u ook nodig heeft voor het machinaal straten; u vindt het bij de bestratingsspecialist Road Paving Systems in Dongen.

De RoadPrinter Eco is een hoogwaardige en milieuvriendelijke machine

Wanneer u echt een hoogwaardige machine zoekt voor machinaal straten van zowel brede als smalle wegen, dan kiest u het best voor de RoadPrinter Eco van deze specialist. Deze machine heeft een basis van vier meter en is uit te breiden tot een breedte van wel zes meter. Bovendien kunnen aan beide kanten van de machine losse delen van 0,5 tot 1,5 meter worden gemonteerd. Dit is ideaal voor zowel kleine straatjes als extra brede wegen. De weg rolt eenvoudig en in zijn geheel uit de machine en stelt bedrijven in staat om milieuvriendelijk te werk te gaan. De machine heeft namelijk geen brandstof nodig omdat hij volledig elektrisch is. Dit zorgt voor een vermindering van CO2-uitstoot en een beter milieu.

Ontdek de mogelijkheden van de machines

Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van een bestratingsmachine voor machinaal straten van deze specialist? Bekijk dan meer informatie op de website of neem contact op met de medewerkers van dit bedrijf en stel al uw vragen. U vindt de contactgegevens op de website. De deskundige medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en het bespreken van de mogelijkheden.