NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Fysio Amsterdam Zuid heeft geld teveel

De leuke fysio Amsterdam Zuid heeft teveel geld ontvangen van de gemeente. Het is al algemeen bekend dat de meeste klanten die langs gaan bij de fysio Amsterdam Zuid worden gesponsord door de overheid. Het lijkt er nu op dat het weer is gelekt dat de overheid niet begrijpt dat deze personen zich zorgen maken over het geld. Er is namelijk bekend geworden dat er teveel geld is uitbetaald. Nu lijkt het erop dat er een grote terugbetaling moet worden gedaan. Wie dit geld gaat terug betalen is nog niet vastgesteld.

Het geld moet hoe dan ook terug

Het is belangrijk dat fysio Amsterdam Zuid begrijpt wat er gebeurd met het geld. Het geld dat terug moet, moet dan dus ook echt terug betaald worden. Je kunt er alleen maar meer uithalen uiteindelijk. Wij zien dus ook een groei in het bestaan van fysio Amsterdam Zuid. Je kunt op een bepaalde manier weer meer stress krijgen. Op een dag verwachten wij dat er misschien een deurwaarder of iets in die richting aanklopt en contact zoekt met ons om dit op te lossen. Kijk hiervoor naar de mensen die het met ons eens zijn. Wil jij zien hoe wij dit toch weten om te draaien. We kunnen er namelijk ook wel een extra manier voor vinden.

Het loopt nog niet uit de hand

Het werken aan dit plan is een uitgebreid onderzoek van de gemeente. De gemeente bepaalt eigenlijk wat de gradaties zijn van het terugbetalen er zijn verschillende manieren voor gemeenten om dit terug te betalen. Het terugbetalen zelf kost ons wel meer moeite dan de keren dat wij iets anders moeten betalen. Het geeft ons een soort van voldoening. Fysio Amsterdam Zuid is gewoon een organisatie die dit ook graag wilt oplossen. Hopelijk besluit de gemeente dat fysio Amsterdam Zuid niet alleen voor dit bedrag hoeft op te lopen.