NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Bij deze hovenier uit Breda kunt u terecht voor vakmanschap

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Breda en omgeving? Kies van voor Groenservice de Moeren! Dit jonge en kleinschalige bedrijf helpt u graag bij het ontwerpen en creëren van uw droomtuin. Hun klantenbestand bestaat zowel uit bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om het laten plaatsen van een schutting of het aanleggen van een terras, bij deze hovenier in Breda staan uw wensen volledig centraal!

U kunt hier terecht voor diverse werkzaamheden

Bij dit jonge en kleinschalige hovenierbedrijs kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden. U kunt bij deze experts uit Breda niet alleen een schutting laten plaatsen of een terras laten aanleggen. Het is zelfs mogelijk om uw gehele tuin te laten ontwerpen! De medewerkers van deze hovenier uit Breda hebben namelijk veel ervaring met onder andere:

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinadvies

Hierbij wordt op basis van uw wensen de dienstverlening volledig op maat samengesteld. U betaalt daarom ook alleen voor diensten waar u gebruik van maakt.

Kies voor de bloembakservice

Naast dat deze hovenier uit Breda u helpt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, bieden deze specialisten ook een handige bloembakservice aan. Dit houdt in dat zij prachtige bloembakken verzorgen voor particulieren én bedrijven. Een fleurige oprit zorgt natuurlijk voor een frisse uitstraling en trekt ook nog eens meer klanten naar uw restaurant, winkel of ander bedrijf. De hoveniers halen in het voorjaar uw bloembakken op en vullen deze met prachtige seizoenbloeiers. In het najaar worden de bakken weer opgehaald. Ze worden dan ook schoongemaakt en weer gevuld met winterharde planten. De bloembakken worden daarna weer geplaatst of opgehangen waar u ze wilt hebben. Het is hierbij niet nodig om bij te mesten; de plantenbakken worden voorzien van mestkorrels die lang doorwerken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kortom, deze specialisten hebben alle kennis in huis om van uw tuin een waar paradijs te maken! Wilt u een schutting laten plaatsen door deze hovenier in Breda voor meer privacy en minder overlast door geluid en wind? Wilt u een nieuw bloemenperk aanleggen? De specialisten bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is. Maak geheel vrijblijvend een afspraak!