NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Bij wie kunt u terecht voor kunststofbewerking?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u en uw bedrijf behoefte hebben aan kunststofbewerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten frezen van sleutelgaten of het vlakker maken van plaatwerk. Wat uw reden ook is, er zijn vele bedrijven die services op het gebied van kunststofbewerking aanbieden. De freesmachines van nu zijn niet meer de freesmachines van nu. En daar kunt u profijt van hebben. Kunststof CNC frezen, zo heet het tegenwoordig. Dankzij deze techniek, waarbij de freesmachine door een computer aangestuurd wordt in plaats van een mens, wordt er nog preciezer dan eerst gefreesd. Tevens is de kans op ongelukken of fouten kleiner. Daarnaast kan het frezen sneller uitgevoerd worden. En dat is goed nieuws voor uw bedrijf, want hierdoor vallen de kosten omtrent productie een stuk lager uit dan voorheen.

Kunststof CNC frezen: voor wie kies ik op dit vlak?

U zult waarschijnlijk een aantal eisen hebben aan het bedrijf dat de kunststofbewerking voor u gaat uitvoeren. Ten eerste wilt u een uitstekend resultaat voor een eerlijke prijs. Immers zou het oneerlijk zijn als kunststof CNC frezen, wat minder tijd in beslag neemt, even duur is als handmatig frezen. Daarnaast dienen zij goed om te kunnen gaan met complexe vormen. Gelet op deze criteria, en enkele andere positieve eigenschappen die het bedrijf van nature bezit, komt u al snel uit bij REMA Kunststoftechniek. Dit bedrijf zit vol vakmensen die elk werkstuk tot een succes maken. Kunststof CNC frezen is hun specialiteit. Voor kunststofbewerking bent u bij hen dus zeker aan het juiste adres.

Kunststofbewerking: 3-assig of 5-assig

Freesmachines kunnen 3-assig of 5-assig zijn. Drie assen zijn prima voor de meest werkstukken die louter van bovenaf bewerkt moeten worden. Verrassend is het niet dat de machine met vijf assen meer mogelijkheden biedt, en daarom ook vaker wordt ingezet voor complexere werkstukken. Voor meer informatie neemt u contact op met een van de deskundige medewerkers van REMA Kunststoftechniek.