NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Wat is een Managed Service Provider?

Heeft u wel eens gehoord van een Managed Service Provider? Dit brede begrip is te zien als een paraplu waaronder diverse services vallen. Kort gesteld houdt een Managed Service Provider in dat processen binnen een bedrijf voortaan worden uitgevoerd door een derde partij. Dit vergroot de efficiëntie en levert uw bedrijf lagere kosten op. Het is te zien als een soort dienstverlening waarbij u werk uit handen wordt genomen. Managed Service Providers kunnen u op diverse fronten werk uit handen nemen. Hieronder laten wij u zien op welke fronten deze Providers u zoal kunnen helpen. U zult versteld staan over wat een Managed Service Provider voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Managed Service Provider voor IT beheer

Het belang van een goed werkende IT omgeving moet niet onderschat worden. Dit merkt u vaak pas wanneer een IT omgeving niet goed werkt. Plotselinge crashes, geen Cloud werkplek, lange laadtijden of niet-gebruiksvriendelijke programma’s: het kan uw werk zeer frustrerend maken. Daarom kunt u er voor kiezen om het IT beheer over te laten aan een derde partij zoals bijvoorbeeld Cloudiction. Vooral hun Cloud werkplek valt op. Bedrijven zoals Cloudiction zorgen er niet alleen voor dat de IT omgeving geoptimaliseerd wordt, maar zij maken de boel tevens gebruiksvriendelijker en fijner om te gebruiken. Daar zullen uw werknemers u zeer dankbaar voor zijn. Ook als er problemen zijn, zullen zij u met raad en daad bijstaan. Daarnaast kunt u gebruik maken van hun Cloud werkplek. Deze Cloud werkplek stelt u in staat te werken waar het u het beste uitkomt.

Managed Service Provider voor het vinden van nieuwe werknemers

Het vinden van geschikte nieuwe werknemers is een lastig proces. Ten eerste moeten werknemers geworven worden, waarna een eerste selectie plaats moet vinden. Om vele CV’s te moeten doorspitten is natuurlijk niet fijn voor u. U focust zich liever op uw werk. Een derde partij kan deze werkzaamheden dan ook uit handen nemen.

Administratie

Ook de administratie kunt u door een derde partij laten uitvoeren. Vooral de boekhouding kan een hoofdpijndossier zijn. Een Managed Service Provider kan u uit de brand helpen. Dat scheelt een hoop zorgen!