NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

De voordelen van een snorscooter

Veel mensen overwegen het om een scooter aan te schaffen, een snorscooter of een ander model. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een snorscooter, ten opzichte van de andere modellen zitten er voor mij veel voordelen aan, hier om rij ik al een jaar rond op mijn een snorscooter. Voordat ik een bromfiets had reed ik op een normale scooter, ik ben blij met mijn switch, ik zal u in deze blog uitleggen wat voor voordelen er voor mij zitten aan een snorscooter van Polderscooter.

De verschillen tussen een snorscooter en een bromscooter

Het belangrijkste verschil tussen en snorscooter en andere modellen is het verschil in snelheid. Een snorscooter kan maximaal vijfentwintig kilometer per uur tegenover de rond de zestig van een ander model met een geel kenteken. Een snorscooter heeft dus een blauw kenteken, dit heeft als gevolg dat de verzekeringskosten laag blijven omdat je met je scooter op het fietspad moet blijven, hierdoor is het risico lager en hierdoor is de premie goedkoper. Een ander groot pluspunt is dat je geen helm hoeft te dragen als je rijdt op een snorscooter, persoonlijk vind ik dit een stuk aangenamer. Ten eerste is het een stuk goedkoper, een helm kost al snel honderdvijftig euro, ten tweede is het fijn om niet met een bezweet hoofd aan te komen op uw werk, school of wat dan ook. Bij Polderscooter worden beide soort scooters aangeboden, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een snorscooter, mede doordat ik maar voor kleine afstanden mijn scooter gebruik. Als je lange afstanden moet overbruggen snap ik dat het beter is om een scooter met hogere snelheid aan te schaffen.

Meer weten of advies nodig, ga naar Polderscooter.nl?

Hebt u na het lezen van deze blog nog vragen over de snorscooter of andere scooter gerelateerde zaken? Neem dan contact op met Polderscooter, op de website staan alle contactgegevens en tevens meer informatie over het aanbod. Polderscooter is gevestigd in Dronten en staat bekend als de erkende scooter leverancier van heel Flevoland. De medewerkers zijn allen gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in hun vak, hierom zijn ze wel specialisten te noemen.