NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf is breed gespecialiseerd in de meerjarenonderhoudsplanning

Een meerjarenonderhoudsplanning is nodig om de onderhoudswerkzaamheden voor een pand goed te plannen. Dit geldt voor allerlei soorten panden; van woningen en kantoren tot scholen en andere openbare gebouwen. Om een nauwkeurige en deskundige meerjarenonderhoudsplanning op te stellen, is het een goed idee om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen met veel ervaring in huis. Keurhuis Nederland is daarom uw ideale dienstverlener. Dit bedrijf is breed gespecialiseerd in onder meer onderhoudsplanningen, keuringen, het bemiddelen in bouwkundige geschillen en nog vele andere werkzaamheden op het gebied van onroerend goed. Hun specialisten staan onder andere woningcorporaties, VvE’s en eigenaren van bedrijfsonroerend goed bij. Met bijvoorbeeld een gedetailleerde meerjarenonderhoudsplanning van Keurhuis Nederland weet u precies waar u aan toe bent! Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor u.

Gekwalificeerde inspecteurs

De missie van dit bedrijf is de allerbeste inspecties leveren, iedere dag weer. Dit geldt natuurlijk in alle situaties en voor allerlei doelstellingen. Woningen vereisten bijvoorbeeld een hele andere aanpak dan kantoorpanden. Met gekwalificeerde inspecteurs met uitgebreide ervaring, die overigens voortdurend worden bijgeschoold, zorgen ze voor het beste resultaat van hun inspecties. Dit geldt dus ook wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning wilt laten opstellen, om precies te weten wanneer er onderhoud of renovatiewerk aan een pand nodig is. Deze planning is een richtlijn voor de komende 10 en 25 jaar, waarin iedere vier jaar aanpassingen worden aangebracht. Zo zijn altijd de meest recente gegevens beschikbaar om geraadpleegd te kunnen worden.

Reken op kwaliteit

Schakel Keurhuis Nederland in en profiteer van de beste kwaliteit van uw inspecties, altijd voor de meest competitieve tarieven. Uiteraard kunt u er ook altijd op rekenen dat de laatste versies van relevante normen, zoals de NEN 2767 en NEN 2580, worden gehanteerd. Wilt u meer weten over hun dienstverlening en de mogelijkheden die er bij dit bedrijf zijn? Neem dan direct contact op met hun medewerkers en stel al uw vragen. Met deskundig advies en uitgebreide informatie brengen zij u volledig op de hoogte.

https://www.keurhuisnederland.nl/