NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een veiligheidskundige van dit bedrijf kunt u inhuren voor uiteenlopende doeleinden

Heeft uw bedrijf een project op de planning staan in bijvoorbeeld de bouw of een andere risicovolle omgeving? Dan is het inhuren van een veiligheidskundige altijd een goede keuze. Zo draagt u er zorg voor dat de werkplaats veilig is en uw medewerkers zo min mogelijk risico op ongevallen lopen. Het maakt de specialisten van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, niet uit of het om een mechanische, elektrische of chemische omgeving gaat: zij inspecteren graag de arbeidsveiligheid van de werkplaats.

Waarom een veiligheidskundige inhuren?

Een veiligheidskundige inhuren in Bergen op Zoom of elders in Noord-Brabant kunt u om verschillende redenen doen. Natuurlijk is het belangrijkste doel hiervan om een veilige werkomgeving voor u, uw personeel en andere betrokken partijen te realiseren. Dit kunt u echter doen door verschillende taken uit te besteden aan de veiligheidskundige, zoals:

  • Het opstellen en/of beoordelen van VGM-plannen
  • Het uitvoeren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)
  • Veiligheidsinspecties uitvoeren
  • Het aanreiken van toolboxen
  • Het begeleiden van de werkzaamheden met de focus op arbeidsveiligheid

Voor welke taak u ook besluit tot het inhuren van een veiligheidskundige, wanneer u dit bij Hattink Advies B.V. doet, bent u altijd verzekerd van een expert op dit gebied. Het bedrijf beschikt namelijk over ruim dertig jaar ervaring met bouw- en bodemwerkzaamheden en een specialisatie in arbeidsveiligheid.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten wat het inhuren van een veiligheidskundige concreet voor uw project kan betekenen? Dat vertellen de specialisten van Hattink Advies B.V. u graag. Neem contact met het bedrijf op via de contactgegevens op de website en leg uw situatie aan hen voor. U ontvangt dan meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot uw project. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en ervoor zorgen dat uw project op een arbeidsveilige manier wordt gestart en doorlopen. Dat is natuurlijk van het grootste belang, nietwaar?

https://hattinkadvies.nl/