NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Maak een gedenkplek in huis met een urn voor uw huisdier

Als u uw hond of kat moet laten inslapen, dan heeft dit een grote impact op uw huishouden. Ineens zit er niemand meer op u te wachten als u thuiskomt. Om beter om te kunnen gaan met de stilte in huis, kunt u tegenwoordig een urn voor uw huisdier bestellen. Zo maakt u een mooi gedenkteken bij u in huis, zodat hij of zij toch een onderdeel van uw gezin blijft. Tevens zijn er diverse dierencrematoria en -begraafplaats te vinden, die u kunnen helpen een mooi afscheid voor uw huisdier te realiseren. Zo kunt u ook terecht bij het Kolleweidenhof in Heelweg. Maak kennis met deze organisatie om uw verdriet beter te kunnen verwerken.

Bekijk het ruime assortiment aan urnen en gedenktekens

Dierencrematorium en -begraafplaats het Kolleweidenhof in Heelweg biedt diverse mogelijkheden aan om een mooi afscheid aan uw hond of kat te geven. Zo kunt u er uw huisdier naartoe laten brengen met de ophaalservice, als hij of zij bij de dierenarts is overleden. Als u uw huisdier bij u thuis laat inslapen, dan kunt u ook van deze service gebruikmaken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw trouwe viervoeter naar het crematorium. Het hof beschikt over een begraafplaats, urnenmuur en strooiweide, die u altijd tussen zonsopgang en zonsondergang kunt bezoeken. Ook is het mogelijk een mooie urn voor uw huisdier te bestellen, zodat u in een huis een fijne gedenkplek kunt inrichten.

Neem contact op met dit dierencrematorium

Wilt u een urn voor uw huisdier bestellen of gebruikmaken van de diensten van deze dierenbegraafplaats? Neem dan contact op met de medewerkers die samen met u een passend afscheid realiseren. U kunt hen zowel telefonisch als per e-mail bereiken. U bekijkt online het brede aanbod aan urnen en gedenktekens, die u eenvoudig kunt bestellen. Neem hiervoor ook contact op met een van de medewerkers.

https://kolleweidenhof.nl/