NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier laat u een display van karton van de beste kwaliteit bedrukken

Een effectieve manier om een dienst, product, aanbieding, actie of korting op de kaart te zetten is met een display van karton. Een display van karton laten bedrukken kan eenvoudig en snel, mits u hier het juiste bedrijf voor inschakelt. Als u op zoek bent naar een bedrijf in Helmond of omgeving, dan is Mudropak de geschikte partner voor u. Hier werken experts met vele jaren ervaring in het vak. Zij hebben de ervaring die vereist is om snel een display van karton te bedrukken van ongeëvenaard hoge kwaliteit. Het bedrijf produceert niet alleen uiteenlopende kartonverpakkingen, maar distribueert ze ook nog eens aan zijn klanten. Omdat er gebruik wordt gemaakt van eigen vervoersmiddelen en de beste, snelste machines, kan het eindproduct voor een redelijke prijs worden aangeboden.

Eigen ontwerpers, geen tussenpersonen

Het bedrijf werkt zonder tussenpersonen. Dat betekent dat Mudropak met u in overleg gaat over wat voor product u precies wilt hebben. Uw eisen en wensen worden in beeld gebracht, waarna het ontwerpteam zich erover buigt. Vervolgens vindt het bedrukken van de display van karton plaats. De display van karton bedrukken gebeurt door professionals met vele jaren ervaring in het vak. Als het product eenmaal af is, dan wordt dit door een andere tak van het bedrijf persoonlijk bij u afgeleverd. Kortom: de totaalleverancier uit Helmond en omgeving regelt het proces van A tot Z. Een unieke display van karton laten bedrukken? Het kan hier.

Ontdek het aanbod aan overige producten

Behalve voor het bedrukken van een display van karton, kunt u bij het bedrijf voor nog verschillende andere verpakkingsproducten terecht. Onder meer palletdozen en Amerikaanse vouwdozen. Ook stansdozen maken onderdeel uit van het assortiment. Het aanbod aan kartonverpakkingen omvat zowel producten in standaardmaten als producten die op maat gesneden zijn. Elk van de verpakkingen voldoet aan de eisen van de FEFCO. De FEFCO is de officiële instantie die toezicht houdt op golfkarton fabrikanten in Europa. Behalve verpakkingsmaterialen kunt u ook bij de specialist terecht voor omsnoerings- en omsluitingsmateriaal. Ontdek het allemaal!

https://www.mudropak.nl/