NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Santerra helpt u bij ieder bodemsaneringsproject

Zoekt u naar een professionele saneerder voor uw bodemsaneringsproject? Dan mag u bij Santerra rekenen op een vakbekwame en gespecialiseerde dienstverlening. Als bodemsaneerder koopt Santerra verontreinigde terreinen op. Daarnaast kan dit bedrijf zich ook inzetten voor het saneren van het terrein zonder eigenaar te worden. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een verontreinigd terrein en wilt u dit laten saneren voordat u overgaat tot de verkoop ervan? Daarvoor kunt u eveneens terecht bij Santerra. Daarnaast is Santerra u ook graag van dienst bij werkzaamheden die te maken hebben grondwaterbehandeling en tanksanering.

De dienstverlening van Santerra

Santerra is als bedrijf gespecialiseerd in bodemsanering en heeft al heel diverse projecten met uiteenlopende verontreinigde terreinen op zich mogen nemen. De saneringswerkzaamheden door Santerra worden daarbij met behulp van het Achilles Certificaat uitgevoerd. De professionals van Santerra kunnen u vakkundig van dienst zijn bij iedere stap van een bodemsaneringsproject. Kiest u er bijvoorbeeld voor Santerra in te zetten bij het saneren van een verontwaardigd terrein alvorens het te verkopen, dan voert deze bodemsaneerder de werkzaamheden uit en draagt er eveneens zorg voor dat u het benodigde bodemattest verkrijgt voor de verkoop.

Technieken bij een bodemsaneringsproject

Voor de professionele aanpak van verontreinigde terreinen kunnen diverse bodemsaneringstechnieken toegepast worden. Voorbeelden van in situ technieken zijn onder meer actieve koolfilters, striptorens, chemische oxidatie en bodemluchtextractie. Ook grondwaterbehandeling is een techniek waarin Santerra meer dan thuis is. Voorbeelden van ex situ technieken zijn onder andere ontgraven en aanvullen of sloop en algehele opkuis. Wilt u graag meer informatie over deze technieken ontvangen? Of bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Santerra voor uw bodemsaneringsproject? Dan kunt u terecht op de website van dit bedrijf voor aanvullende informatie en contactgegevens. Bovendien kunt u er eerder gerealiseerde projecten bekijken, zodat u ook een visueel beeld krijgt van de dienstverlening van dit bedrijf. 

https://www.santerra.be