NLCSA.nl
Image default
Groothandel

De productie van een PET fles is een nauwkeurig proces

Een PET fles produceren is een proces dat uiteraard geheel geautomatiseerd wordt uitgevoerd. Bedrijven die deze flessen maken, hebben hiervoor een complete productielijn opgezet om het recyclen van plastic mogelijk te maken. PET flessen kunnen geleverd worden in veel verschillende soorten en maten. Deze flessen worden onder andere gebruikt voor frisdranken en vruchtensappen. Dit soort verpakkingen is ook heel gangbaar voor schoonmaakmiddelen, vloeibaar wasmiddel en verzorgingsproducten. Deze laatste categorie wordt zowel in potten als flessen geleverd. Zowel potjes als flesjes van PET worden vaak door hetzelfde bedrijf geproduceerd.

Kan ik mijn product in een PET fles leveren?

Veel producten zijn uitermate geschikt voor verpakking in een PET fles. Dit geldt voor vloeibare voedingsmiddelen zoals dranken, vloeibare bakproducten, zuivel en strooibaar broodbeleg. Daarnaast worden PET flessen gebruikt voor schoonmaakmiddelen, vloeibaar wasmiddel en voor een breed scala aan verzorgingsproducten. Maar ook in de industrie doet de PET fles zijn intrede. Olie en industriële reinigingsmiddelen worden ook vaak in dit soort flessen of jerrycans geleverd.

Wie kan een PET fles voor mij produceren?

Heeft u PET flessen nodig? Laat deze dan produceren door een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. PET Power is zo’n bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1995 en inmiddels uitgegroeid tot een zeer goed florerende multinational die onderdeel uitmaakt van een wereldwijd concern. Het bedrijf heeft duizenden zakelijke klanten over de hele wereld. Wilt u daar ook bij gaan horen? Neem dan telefonisch contact op met de accountmanager van de vestiging in uw land en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. U kunt uw wensen kenbaar maken en vervolgens kan er een prototype worden gemaakt van de PET fles zoals u deze in gedachten heeft. Als het ontwerp naar wens is, kan uw opdracht snel in productie worden genomen zodat u uw product op de markt kunt brengen.