NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Schaf een zonneboiler aan voor duurzame verwarming

Ben je op zoek naar een zonneboiler voor de verwarming van jouw woning? HRsolar is gespecialiseerd in duurzame zonnewarmtesystemen. Een zonneboiler uit het assortiment van deze specialist vermindert je energieverbruik voor warm water met ongeveer de helft. Ook beperkt dit duurzame en vernieuwende zonnewarmtesysteem de CO²-uitstoot van je huishouden. Ontdek de voordelen van een zonneboiler van deze specialist voor de verwarming van je woning en bekijk de mogelijkheden voor een subsidie.

De voordelen van een zonneboiler

Een zonneboiler is geschikt voor het opwarmen van tapwater, maar ook voor de verwarming van je huis of appartement. Afhankelijk van waarvoor je de zonneboiler wilt gebruiken, kies je het formaat van het voorraadvat. Door middel van de quick-scan op de website van deze specialist, kun je zien welk systeem en fortmaat voor een zonneboiler geschikt is voor jouw huishouden en hoeveel je jaarlijks bespaart. Ook krijg je op basis van de uitkomsten een richtprijs voor de kosten van een zonneboiler voor de verwarming van je woning, maar houd hierbij wel rekening met de mogelijkheden voor subsidie voor zowel consumenten als voor de zakelijke sector.

Ontvang subsidie van de overheid

Subsidie voor een zonneboiler, die je bijvoorbeeld kunt inzetten voor de duurzame verwarming van je woning, blijft vijf jaar na aanschaf beschikbaar. Deze subsidie verlaagt de nettoprijs aanzienlijk, waardoor een zonneboiler voor de verwarming van je woning een aantrekkelijke optie is. Een zonneboiler verwarmt water door middel van zonlicht. Hierbij komt nauwelijks CO²-uitstoot vrij, waardoor een zonneboiler een verstandig en een duurzaam alternatief is in Nederland.

Vraag deze specialist naar de geschikte opties voor jouw huishouden

Wil je de verwarming van je woning duurzaam opwekken door middel van een duurzame zonneboiler en hiervoor een aantrekkelijke subsidie ontvangen? Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning en reken uit hoeveel je jaarlijks kunt besparen aan energie en kosten. Heb je een vraag over het assortiment van deze specialist of wil je meer weten over de verschillende formaten zonneboilers? Via de website kun je eenvoudig contact opnemen met deze zonnewarmtesysteemspecialist.