NLCSA.nl
Image default
Toerisme

Een dagje genieten op de Friese meren

Een dagje genieten op de Friese meren

Voor wie een dagje op stap wilt in eigen land hebben we een hele leuke tip! Huur eens een bootje om te varen over de Friese meren. Onze meest Noordelijke provincie bestaat voor 40% uit water en is dus de perfect provincie om via het water te verkennen. Er zijn in het Friese merengebied een groot aantal mooie vaarroutes. Veel van deze routes komen langs de bruisende stad Sneek. Dit is een toffe plek om aan te meren voor een lekker hapje of drankje op een terrasje. Maar Sneek is zeker niet de enige leuke stad om te bezoeken. Ook dorpjes als Balk, Sloten, Langweer en Gaastmeer zijn een bezoekje meer dan waard.

Huur een betrouwbare boot

Ook als je geen eigen boot hebt en wellicht zelfs nog niet zo’n ervaren schipper bent kun je in de Friese meren heerlijk een dagje varen. Zo kun je bij bootverhuur Friesland ook zonder vaarbewijs enkele mooie leuke boten huren. Naast zeilbootjes en sloepen, kun je bij dit familiebedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Door de centrale ligging in Heeg is dit Friese verhuurbedrijf de ideale startlocatie voor een lekker dagje genieten op het water.

Doordat ze bij “Genieten op het water” echt de tijd voor je nemen om alles goed uit te leggen is het ook voor de onervaren schipper een fijne bootverhuur. Het personeel van Bootverhuur Friesland is altijd goed bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit maakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren. Wil je dus een boot huren in Friesland? Neem dan contact op met “Genieten op het water”.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/