NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Verzekerd zijn van een keuring aan uw verwarmingsketel van de beste kwaliteit

Wilt u graag een keuring laten uitvoeren voor uw verwarmingsketel, maar weet u niet goed wie u hiervoor kunt inschakelen? Bekijk dan eens de website van K.K. Brandertechniek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen voor diverse technische installaties. Ze zijn ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit van hun dienstverlening periodiek wordt getoetst door een onafhankelijke organisatie. Dit wordt gedaan door Stichting Certificatieregeling Inspectie Onderhoud Stookinstallaties, ook wel SCIOS genoemd. Op deze manier kan de beste kwaliteit gewaarborgd blijven en weet u zeker dat de keuring door een betrouwbaar bedrijf uitgevoerd wordt.

Welke onderdelen worden gekeurd?

Wanneer u de keuring van uw verwarmingsketel aan deze specialist overlaat, worden er diverse factoren gecontroleerd. Denk daarbij aan de energiezuinigheid van de ketel, de optimale verbranding en het veilig functioneren van de installatie. Daarnaast checken ze de afstelling voor verbranding, het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van verbrandingsgassen. Aan de hand van deze informatie krijgt u advies. Zo kan het zijn dat er onderhoud moet worden gepleegd of dat de ketel zelfs vervangen moet worden. De professionals van K.K. Brandertechniek helpen u hier graag bij.

Welke installaties kunt u laten keuren?

Dit bedrijf is volledig SCIOS gecertificeerd wat betekent dat ze op alle disciplines keuringen mogen uitvoeren. Deze disciplines zijn als volgt:

  • Atmosferische verwarmingsketels en luchtverhitters
  • Warmwaterketels en luchtverhitters met ventilatorbranders
  • Stoomketels en heetwaterketels
  • Bijzondere industriële installaties
  • Houtkachels
  • Nox metingen en SO2 metingen
  • Brandstofleidingen voor aardgas
  • Brandstofleidingen voor olie

Maak een afspraak

Wilt u de keuring van uw verwarmingsketel ook door deze specialist laten uitvoeren? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek en maak direct een afspraak. Ook voor meer informatie kunt u hen bereiken. Kampt u met een storing aan een van uw technische installaties? Bel dan direct de hotline zodat ze een servicemonteur kunnen sturen. Deze monteur komt zo snel mogelijk bij u langs om de storing op te lossen.

https://kkbrandertechniek.nl/