NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Chronische aandoeningen verlichten middels Shiatsu therapie

Wist u dat Shiatsu therapie een positieve invloed kan hebben op diverse klachten, zowel mentaal als fysiek? Tijdens deze lichaamstherapie wordt er druk uitgeoefend op diverse plekken in uw lijf waar de energiestroom wordt geleid. Deze banen worden ook wel meridianen genoemd. Dit gebeurt aan de hand van een massage. Als de energie in balans is, voelt u uzelf niet alleen beter, maar verbetert ook het natuurlijke genezingsvermogen.

Hierdoor kan Shiatsu een positief effect hebben op vele klachten, zowel fysiek als mentaal. In tijdens van stress biedt een sessie niet alleen een ontspannende werking, maar u wordt er mentaal ook weerbaarder van. U kunt meer aan. Bij fysieke klachten kan de pijn niet alleen verlicht worden, maar het kan ook het herstel bevorderen. Maar hoe zit dit bij klachten van langdurige aard? En chronische klachten?

In welke mate kan Shiatsu therapie helpen bij chronische klachten?

Helaas is Shiatsu geen wondermiddel. Chronische aandoeningen of klachten zullen niet zomaar verdwijnen. Ze zijn immers chronisch, wat duidelijk maakt dat u er de rest van uw leven last van zult hebben. De pijn wordt u soms te veel. Daarom bent u op zoek naar verzachting bij een specialist in de buurt van Tilburg, provincie Noord-Brabant. Dat is wat Shiatsu u kan bieden.

Tijdens een sessie krijgt u een relaxende massage van een therapeut. Deze therapeut weet precies welke punten meer druk moeten krijgen, want dit zijn de punten waar de stroom van energie geregeld wordt. Als uw energiestroom meer in balans is, heeft dit meerdere voordelen. Uw weerstand gaat omhoog, het genezende vermogen verbetert zich en pijnen waar u last van heeft verminderen.

Waar vindt u een therapeut?

Om deze redenen kan Shiatsu therapie veel betekenen voor mensen met chronische klachten of aandoeningen. Het belang van verlichting van pijn moet niet onderschat worden. Op zoek naar een therapeut? In dat geval is Maria van der Sar een slimme keuze. Zij is gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant, en heeft jaren aan ervaring, weet veel over deze methode en heeft een hoog succes ratio.

https://www.mariavandersar.nl/