NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Welke factoren kunnen leiden tot het besluit een injector te vervangen?

De injector van uw dieselauto is van niet te verwaarlozen belang bij de vorming van het lucht-brandstofmengsel. Net als alle andere elementen van uw wagen kan ook deze te maken krijgen met slijtage of vervuiling. Daarom wordt geadviseerd om het onderdeel na ongeveer elke 40.000 kilometer te laten schoonmaken. Houdt u zich hieraan, dan hoeft u vaak de injector pas te vervangen na 150.000 tot 200.000 kilometer. Voor het reinigen, repareren en vervangen van de injector bent u bij Bosmans Diesel Service aan het juiste adres.

Zaken die de slijtage van injectoren kunnen versnellen

Er bestaan verschillende zaken die ertoe kunnen leiden dat u de injector vroegtijdig dient te verwisselen. Dit gebeurt vaak wanneer er brandstof van minder hoge kwaliteit wordt getankt. Dit kan u gebeuren wanneer u in het buitenland brandstof tankt. Ook het tanken van brandstof die niet geschikt is voor uw auto, leidt tot snellere slijtage. Verder kunnen onderdelen van lage kwaliteit of slecht gemonteerde onderdelen hiertoe leiden.

Vakkundig uitgevoerde werkzaamheden aan alle dieselsystemen

Wilt u kunnen rekenen op de expertise van een professional en zorgvuldig vakmanschap waardoor uw injectoren en andere onderdelen zo lang mogelijk meegaan? Dan neemt u contact op met Bosmans Diesel Service. De professional, die bekendstaat als dé partner voor zowel particulieren als garages, is bekend met alle dieselsystemen, van welke leeftijd deze ook zijn. Met behulp van de nieuwste testbanken kunnen alle systemen worden getest en gerepareerd. Afspraken kunnen op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 plaatsvinden. 

Vakkundig en betrouwbaar

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, liggen de onderhoudskosten van een dieselauto niet veel hoger dan die van een benzineauto, wanneer van een vergelijkbare kilometerstand wordt uitgegaan. Echter stijgen de kosten van een dieselauto sterk wanneer er defecten optreden aan essentiële onderdelen als de injectoren. Moet u uw injector vervangen of wilt u deze periodiek laten controleren? Zorgt u er dan voor dat u de hulp van deze betrouwbare, vakkundige partij inschakelt.

https://bosmansdieselservice.nl/