NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

De glasvezelmonteur als essentiële schakel binnen de ICT-infrastructuur

Wanneer we het over de ICT-infrastructuur hebben, hebben we het over de combinatie van hardware, software, faciliteiten en netwerken ten behoeven van IT-services. In Intelectric Network Solutions vindt u een ervaren en betrouwbare partner op dit gebied. Het bedrijf is totaalinstallateur van zwakstroominstallaties en is in te schakelen voor de totaalinrichting van een computerruimte en/of datacenter. Ook voor turn-key producten op het gebiedt van ICT-infrastructuur bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Waarom is een goede ICT-infrastructuur zo belangrijk?

Een goede ICT-infrastructuur is voor elk bedrijf essentieel. Indien op de juiste manier opgezet, heeft het oog voor de bedrijfsprocessen anno nu, maar is deze ook voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen die zich binnen het bedrijf zullen voordoen. Flexibiliteit is belangrijk, zodat er altijd aan uw behoeften kan worden beantwoord. Op het gebied van ICT bestaan er zoveel mogelijkheden, dat u hiervoor het best een gespecialiseerde partij kunt aannemen. De glasvezelmonteur van het hierboven genoemde Helmondse bedrijf zal de structuur aanleggen.

Wat is de functie van de glasvezelmonteur?

De glasvezelmonteur is er voor de aanleg, montage en het lassen van glasvezelkabels, die tot de meest recente technieken binnen de telematica- en multimediadiensten behoren. Datasignalen kunnen zo snel en efficiënt over grote afstanden worden getransporteerd, zonder dat er afbreuk van de signaalsterkte optreedt. De aanleg van dergelijke infrastructuur kan enkel geschieden door een vakkundige glasvezelmonteur die over alle benodigde certificaten beschikt. Neemt u de specialist op dit gebied in de arm, dan hoeft u daarover niet te twijfelen.

Een bedrijf bestaande uit drie werkmaatschappijen

Intelectric Network Solutions bestaat uit drie werkmaatschappijen waarbinnen sprake is van uitgebreide werkervaring. Inmiddels zijn er ruim tachtig medewerkers in dienst, terwijl het bedrijf gestaag blijft groeien. De drie te onderscheiden werkmaatschappijen betreffen: Intelectric Project Montage, Intelectric Assembly Technologies en het eerder genoemde Network Solutions. Het bedrijf is actief binnen verschillende marktsegmenten.

https://www.intelectric.nl/