NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Zorg voor een deskundige keuring van uw verwarmingsketel

Wilt u verzekerd zijn van de beste kwaliteit en profiteren van een goede service? Laat de keuring van uw verwarmingsketel dan uitvoeren door K.K. Brandertechniek. Dit bedrijf heeft veel ervaring in deze branche en heeft daarnaast een team van vakkundige medewerkers. Zij keuren de technische installaties met grote precisie en zorgen ervoor dat uw ketel aan alle eisen voldoet. Zo gaat de installatie nog jaren mee. Ook wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden, helpen ze u hier graag bij en geven ze deskundig advies.

De beste kwaliteit staat bij dit bedrijf centraal

Wanneer u de keuring van uw verwarmingsketel laat uitvoeren door K.K. Brandertechniek bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Door vakmanschap en veel kennis over oplossingen kunnen ze u altijd verder helpen. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de SCIOS. Deze organisatie, ook wel Stichting Certificatieregeling Inspectie Onderhoud Stookinstallaties genoemd, controleert bedrijven die keuringen uitvoeren. De kwaliteit van de werkzaamheden wordt jaarlijks getoetst en kan dus zo behouden blijven. Daarnaast is K.K. Brandertechniek via het servicenetwerk van Walter Dreizler GmbH wereldwijd verbonden met diverse technici op het gebied van stookinstallaties. Hiermee wisselen ze kennis uit wat ook weer bijdraagt aan de kwaliteit van hun dienstverlening.

Plan een afspraak in met deze specialist

Wanneer u de keuring van uw verwarmingsketel door deze specialist wilt laten uitvoeren, kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Neem contact met hen op, bespreek uw wensen en vraag eventueel advies. Ze komen bij u langs om uw installatie te keuren en eventueel onderhoud uit te voeren. Kampt uw verwarmingsketel met een storing? Bel dan naar de serviceafdeling. Deze afdeling is 24 uur per dag bereikbaar. Ook wanneer u een storing in de avond of nacht heeft, kunt u hen dus bereiken. Ze sturen direct een monteur u kant op, zodat de storing zo snel mogelijk opgelost kan worden. Door de centrale ligging van dit bedrijf hoeft u nooit lang te wachten.

https://kkbrandertechniek.nl/