NLCSA.nl
Image default
Huishoudelijk

Een Plameco plafond is een verrijking van elke ruimte

Veel mensen staan er eigenlijk niet bij stil, maar de sfeer van een ruimte wordt voor een belangrijk deel (mede) bepaald door de kwaliteit van het plafond. Als je op zoek bent naar een mooi plafond dat rust uitstraalt en eigenlijk geen onderhoud nodig heeft, dan is een spanplafond een ideale oplossing.

Wat is een spanplafond?

De naam zegt het eigenlijk al: een spanplafond is een plafon dat wordt gespannen. De spanplafonds van Plameco worden gemaakt van een hoogwaardige kunststof en gemonteerd via een montagetechniek die in de loop der jaren geperfectioneerd is. Het spanplafond wordt vooraf op maat gemaakt en kan binnen een dag worden aangebracht.

Waarom een spanplafond?

Makkelijk

Een spanplafond is makkelijk. Je kunt het binnen een dag laten monteren, zonder vooraf met meubels te moeten slepen. Ook is het kunststof voor schimmels en dergelijke niet aantrekkelijk, waardoor het mooi blijft. En als je het dan toch moet schoonmaken, kun je dit eenvoudig met een vochtige doek en een beetje allesreiniger.

Veelzijdig

De spanplafonds van Plameco zijn enorm veelzijdig. De plafonds zijn in honderden kleuren en dessins te bestellen en kunnen heel makkelijk voor elk unieke project op maat worden gemaakt. Bovendien worden de plafonds afgewerkt met een mooie sierlijst, die in elke gewenste kleur kan worden gespoten. Dus of je nu op zoek bent naar klassiek of modern, rustig of frivool, er is altijd een spanplafond dat past bij je wensen.

Voor elke ruimte een plafond

De spanplafonds kunnen in elke ruimte worden gebruikt en zijn een sieraad voor uw woonkamer, eetkamer, of slaapkamer. Ze zijn bijzonder goed bestand tegen vocht en dus heel geschikt voor de badkamer of de keuken. Maar ook zakelijk zijn de spanplafonds een goede keuze: door het strakke design stralen de spanplafonds professionaliteit uit.

http://eenplamecoplafond.nl/assortiment/spanplafond/